Брадъри, писна ни да ни пробутвате силикон, жестоко преиграване и чалгаджийски сеир

12.09.2017, 13:30

Минута мълчание за онези, които си помислиха, че наистина ще вкарат Роналдо в Къщата!

   
 
Брадъри, писна ни да ни пробутвате силикон, жестоко преиграване и чалгаджийски сеир

Едно е нещото, благодарение, на което разбираме, че есента е дошла. Телевизията се пробужда за нов живот и започва безмилостно да ни атакува с риалити формати. То не са ферми, то не са брадъри, то не са фактори. Ама ние сякаш вече сме си свикнали и си сядаме кротко пред телевизорите вечер и щем не щем ставаме свидетели на сеира.

А може би тайничко се надяваме тази година да ни изненадат с нещо оригинално, нещо, което до момента не сме виждали. Все пак тези формати не са отскоро в националния ефир.

Но уви, сервират ни старата манджа и дори не са си направили труда много, много и да я претоплят като хората.

Още онзи ден започна "Фермата”. Харесваме този формат, заради идеята и посланията, които дава на публиката. Това е предаване, от което можеш да научиш доста интересна информация, дори и само като обикновен зрител. Първият сезон тръгна доста ударно, във втория заложиха на скандални знаменитости, а  за новия май малко вече се поизчерпаха. Пак си забиваме пирони, пак си доим крави (не, че нещо).

1974862

Но всеки сезон да ни пробутвате по една рускиня, по една македонка, по един говорещ на меко, по една кифла с прическа и по някой или друг образ, разбираш ли, изтерзан от живота, ами взе малко да ни омръзва. 

Добре е да опознаем героите, но все си мислехме, че това предаване не би трябвало толкова много да се задълбочава в личностните характерстики на участниците, а да покаже физическо оцеляване в среда, много по-различна от всекидневната. Драмата от "бигито” ни е напълно достаъчна.

А за брадъра да не говорим. Сезон на любовта… и кое му е любовното? Пак с провокация се опитаха да ни заблудят. За пореден път накараха българската публика да се срамува от хората, които наричаме "родни знаменитости”. Все едно някой наистина повярва на реакцията на Даниел Петканов и бившата му, когато се срещнаха в къщата. Ще се правим, че не знаем, че не им е било ясно още преди да влязат.

Важното е, че всички са "истински и неподправени и нямат намерение да се правят на загадъчни”.

А за подбора на "звезди” да не говорим. Миналата година - Луна, сега - Сашка Васева, поредната изкуфяла поп фолк ретро баба. Естрадата също не остана пренебрегната. А отдавна залезлите от небосклона звезди са си класика за Вип Брадър. И докато се чудех кой е русия травестит в черната рокля си спомних за слуховете, че Джулиана Гани ще взлиза в къщата. Този път поне вкараха само един, за разлика от миналата година, когато бяха цели три(ма). Ама да се чуди човек кой е по-добрия вариант: Мара да криви силиконови джуки или Мегзито да ни фъфли на неразбираем диалект.

1974861

Бихме казали с тоя полиестер да си ходи вкъщи. И без това не ѝ се получава да се прави на Кайли Дженър...

А за истинския Роналдо пари няма, затова ни пробутаха дубликат. Останалите изобщо няма да ги коментираме! Дори недоумяваме какво изобщо правят в тази къща… Сега само чакаме неповторимата, единствената, богинята, най-красивата жена в цяла Вселена и всички паралелни светове, кралицата на дебелите вежди - Николета Лозанова и поредния ѝ любовник. Е, това, дами и господа, са VIP-овете на България. Гледайтии и завиждайтии!

Риалити, като риалити. Сеир да има! То да те хване срам, че си си пуснал телевизора. Едва ли ще повторим отново тази грешка!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ