Изоставеният град Чиатура: Брутални снимки  7 Виж всички снимки

22.04.2021, 17:00

Уау!

   
 
<p><span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Чиатура</span> е минен град в Грузия с десетки активни и счупени въжени линии, построени през 50-те години. Преди се смятало, че градът ще процъфти благодарение на огромните си запаси от руда и манган. С времето градът бива забравен. Местните жители постепенно се преместват оттам в други градове, оставяйки празни апартаменти.</p>

Чиатура е минен град в Грузия с десетки активни и счупени въжени линии, построени през 50-те години. Преди се смятало, че градът ще процъфти благодарение на огромните си запаси от руда и манган. С времето градът бива забравен. Местните жители постепенно се преместват оттам в други градове, оставяйки празни апартаменти.

Чиатура е минен град в Грузия с десетки активни и счупени въжени линии, построени през 50-те години. Преди се смятало, че градът ще процъфти благодарение на огромните си запаси от руда и манган. С времето градът бива забравен. Местните жители постепенно се преместват оттам в други градове, оставяйки празни апартаменти.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta