фотография

Всяка година конкурсът за "Комедийни снимки на домашни любимци" излъчва своите победители. Те създават най-забавите кадри на животни, които можеш да видиш в мрежата.
Някои фотографи чакат с часове, дни и дори месеци, за да уловят точния момент. Точно това прави и фотографът Ники Колмънт, който в продължение на 5 години прави страхотни снимки на диви животни. През цялото това време той успява да спечели доверието...
Руският уличен фотограф Гриша Беско е най-известен с документирането на ежедневния външен вид на хората, живеещи в Москва. Ето и най-любимите ни попадения!
Drone Awards 2021 представиха най-добрите фотографии, направени с дрон в света. Кадрите са феноменални и гарантирано ще ти вземат ума.
Нормално е, когато посетиш ново и непознато за теб място да искаш да фотографираш някой пейзаж или друг детайл от него, който те е впечатлил. В някои райони обаче съществува строга забрана срещу снимането и ако я нарушиш, те чакат сериозни...
Наградите Comedy Wildlife Photography Awards обявиха своите финалисти! Нека ги разгледаме, за да си припомним, че природата е невероятна и никога не трябва да спираме да ѝ се възхищаваме!
CEWE Photo Award 2021 проведе фотографски конкурс на тема "Нашият свят е красив", за да покаже, че нашата планета е пълна с невероятни места.
Ники Колмънт започва да прави макро снимки преди 5 години. През годините той задобрява толкова много, че печели конкурс на National Geographic през 2019 г. В момента Ники е разпродал цялата си макро техника и започва да фотографира дивата природа....
Всяка година Националното общество в Аудубон, американска организация с нестопанска цел, посветена на опазването на птиците и опазването на околната среда, е домакин на наградите за фотография в Аудубон. Ето ги и победителите за 2021 година.
Руската художничка Елън Шейдлин е известна в социалните си мрежи като Sheidlina. Тя впечатлява с креативни композиции, които сякаш ни пренасят в друга реалност.
Фотографът Ани Колинг превзема социалните мрежи със своите сюрреалистични и леко налудничави снимки. С всеки следващ кадър става все по-странно!
Понякога надигаме камерата, за да направим поредния шедьовър, но впоследствие се оказва, че снимката ни е пълен боклук. А тези кадри тук са толкова зле, че чак са симпатични!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta