фотография

Фотографският конкурс Sienna International Photo Awards обяви своите снимки победители за 2021 година. Днес ще споделим с теб кадрите, които ни грабнаха най-много. А тази снимка е направена не къде, а в Столипиново!
Тези снимки илюстрират всекидневието в Южна Корея, а след като ги разгледаш със сигурност ще ти се прииска да отидеш там!
Наскоро ви показахме как хората създават невероятни изображения с помощта на фотошоп. Но днес сме ви подготвили снимки, които не са преминали през никаква манипулация, са още по изумителни от обработените. 
Конкурсът Close-Up Photographer Of The Year обяви своите победители и ние сме във възторг. Ето кои са нашите любими кадри!
Хелоуин наближава и затова ти показваме тази зловеща фотосесия, която да те изпълни с настроени за празника. Още кадри от талантливата фотографка можеш да видиш тук.
Литва е държава богата на красива природа и гледки, спиращи дъха. Фотографът Gediminas Medžiaušis (чието име не можем да прочетем) ни доказва това с помощта на своите снимки, направени от птичи поглед.
Всяка година конкурсът за "Комедийни снимки на домашни любимци" излъчва своите победители. Те създават най-забавите кадри на животни, които можеш да видиш в мрежата.
Някои фотографи чакат с часове, дни и дори месеци, за да уловят точния момент. Точно това прави и фотографът Ники Колмънт, който в продължение на 5 години прави страхотни снимки на диви животни. През цялото това време той успява да спечели доверието...
Руският уличен фотограф Гриша Беско е най-известен с документирането на ежедневния външен вид на хората, живеещи в Москва. Ето и най-любимите ни попадения!
Drone Awards 2021 представиха най-добрите фотографии, направени с дрон в света. Кадрите са феноменални и гарантирано ще ти вземат ума.
Нормално е, когато посетиш ново и непознато за теб място да искаш да фотографираш някой пейзаж или друг детайл от него, който те е впечатлил. В някои райони обаче съществува строга забрана срещу снимането и ако я нарушиш, те чакат сериозни...
Наградите Comedy Wildlife Photography Awards обявиха своите финалисти! Нека ги разгледаме, за да си припомним, че природата е невероятна и никога не трябва да спираме да ѝ се възхищаваме!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ