дизайн

Всички допускаме грешки в професионален план. Нормалните хора се учат от тях, а останалите създават потресаващи неща, които ни бъркат в мозъците. В новата колекция брутални FAIL дизайни ще видиш неща, които дори не си предполагал, че може да...
За пореден път ти показваме порция дизайнерски изгъзици, от които може да ти призлее. Какво им се върти в главите на някои хора, ние просто не знаем!
Неведнъж сме се убеждавали, че когато си правиш нещата сам, те често се превръщат в пълен абсурд. Това е още по-осезаемо, ако имаш и твърде развинтено въображение. Ето ти и няколко потресващи дизайни, от които да НЕ черпиш идеи! НИКОГА!
Възглавниците на дизайнерската компания W. Francis са някаква абсолютна психо атака за нощни кошмари. Дизайнери са пуснали модела за предстоящия Хелоуин под обикновеното име 3D-pillows.  От една страна изглеждат като съвсем удобни...
И преди сме ти го казвали, ще ти го напомним и сега. Има хора, които идея си нямат какво правят и пак получават пари за това. Гледай и се наслаждавай!
Най-добрите дизайнери могат безпроблемно да слеят формата и функцията на даден продукт, за да го направят наистина уникален. Даваме ти нагледни примери!
Понякога трябва да се вкарва и малко мисъл... но не на всеки му се отдава. Тези лоши дизайни могат да ти изправят косите!
Скандинавският стил е любим на мнозина, особено откакто ИКЕА го наложи преди години. и ние самите сме огромни фенове и с ръка на сърце признаваме, че притежаваме мебели на шведската верига в домовете си. Но защо този стил е толкова...
След всички изродщини, на които се нагледахме в последно време е хубаво да видим нещо красиво и вдъхновяващо. Тези дизайни са точно такива!
Дизайнер ли бе, да го опишеш... Горе долу това е положението в снимките, които ще видиш след малко.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ