деца

След поредния инцидент, в който нелепо загина 3-годишно дете, возено необезопасено на задната седалка, хората отново започнаха да се замислят за беопасността на децата в колата. Когато бяхме малки, родителите ни дори не бяха чували за подобно нещо....
Всички бъдещи родители планират пазаруването на бебешки стоки много преди появата на малкото съкровище. Процесът може да бъде както вълнуващ, така и доста притеснителен, защото продуктите, които са необходими никак не са малко и са важни. Сигурно...
Щеше да е супер да срещнеш по-младата си версия с настоящото си "аз" и да си дадеш безценните съвети, на които те е научил животът. Но тъй като това няма как да се случи, ще ти се наложи да четеш DIV.BG! Замислихме се, че отдавна не...
Потребител на име Кендра Уолдън публикува поредица от снимки, които показват как дете, облечено като куклата Чъки се разхожда из квартал на Алабама. "Ремонтирах къща в района и бях на път към вкъщи. Тогава видяхме детето и силно се изплашихме",...
Гледаме тези снимки и осъзнаваме, че да си родител не е лесно, но пък е едно от най-забавните неща, които могат д ти се случат!
Всяка година в САЩ се провежда Ден на щурата прическа. Тогава родителите демонстрират своето въображение и умения. ето ги и най-добрите попадения!
Гай Ейнър е имал щастието да му се родят не едно, а цели две деца наведнъж. И тъй като е професионален фотограф, той се стреми неговите бебета да имат най-оригиналните снимки на света. Ето го и резултатът.
Не подарявайте на децата си нещо подобно...
Децата променят напълно животът ти. Това си лични дори и на тези снимки, които хора от цял свят са споделили. От лявата страна показват себе си преди да се сдобият с деца, а дясната страна изразява периодът от живота им, в който те вече са родители.
Децата никога не лъжат. Това ясно се доказва с тези рисунки, с които показват родителите си в "най-добрата" им светлина!
Да си родител е трудна работа, особено, ако около теб непрестанно търчи повече от едно палаво, малко човече. Затова ти представяме няколко полезни хака, с които ще улесниш живота си.
Тези родители са измислили изключително оригинален начин, по който да забавляват 2-годишния си син. Всичко са постигнали с помощта на картон и голямо количество творческа мисъл.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ