Не се разнасяйте по подобен начин на интервюта за работа

04.06.2019, 09:00

Преди да насрочите следващото си интервю, погледнете този списък с най-лоши неща, които може да облечете

   
 
Не се разнасяйте по подобен начин на интервюта за работа

Когато сте поканени на интервю за работа, един грешен ход може да провали всичките ви шансовете. Дори и носенето на неправилната дреха може да отвлече вниманието на работодателя от вашето иначе изрядно резюме. Имайте предвид, че това, което носите е само част от впечатлението, което ще направите на интервюиращия.

Лошо стоящи дрехи.

Ако не сте носели дрехите си за интервю през последните няколко години, може да се окажат несъответстващи на телесните ви пропорции. Нормално е хората да качат или свалят някой друг килограм след определено време. Не се насилвайте при това положение със стария си гардероб. Нито ще изглеждате добре, нито ще се чувствате комфортно, а това ще се прояви.

2063136

Прекалено всекидневни дрехи.

Дори интервюто да се проведе за някоя по-широкоскроена работа, има неща, които правят лошо впечатление. Не носете изтърканите си джинси, обувките ви за тенис, шорти, шапки, джапанки с или без чорапи, дрехи с щампи и надписи, и т.н. Схванахте идеята! А за мъжете, носещи костюми - избягвайте, моля, силните и ярки цветове, както и ризите с прекалено много нарисувани неща по тях. Консервативният подход ще е по-доброто решение.

2063140

Всичко, което разсейва.

Има финна линия между изпъкването и носенето на нещо, което разсейва. По-добре се спирайте на едва доловимите цветове, а не на ярките. Тъмните и неутрални цветове са за предпочитане пред неоновите. 

2063138

Аксесоари. 

Може би искате да направите впечатление с бижутата си, но интервюто за работа не е моментът да се фукате с подобни притежания. Запазете ги за Коледното парти! Стойте настрана от бижута, които се клатят и дрънчат. Експертите съветват да не се носят силни и натрапчиви дезедоранти и парфюми. Не забравяйте, че също така много хора са алергични и чувствителни към това, което на вас може да ви е любимата миризма. 

2063139

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta