Женските продукти, които мъжете използват

12.10.2011, 11:43

   
 
Женските продукти, които мъжете използват

Не е истина как се променят нещата и то само за някакви си 5-10 години. Преди горе-долу толкова мъжете не бяхме и мислили да си скубем веждите, да се пъхаме в тесни дънки или да ходим на СПА, освен ако последното не включва басейн, в който да смучем бири. Но сега нещата не стоят така. Малко или много мъжете сме станали по-суетни и обръщаме повече внимание на външния си вид и на удобството си, без дори да садаме към категорията "еротичен гей-вълшебник". Все пак ние в Div.bg гледаме да не прекаляваме със суетенето и понякога си оставяме поне по един косъм на гърдите, който да стърчи (и къдравее) гордо. Не за друго, а за да не се притесни някоя мадама, с която си лежим блажени в леглото след секс, че имаме по-малко окосмяване от нея. И тъй като използваме само няколко разкрасителни продукта, се доверихме на Men's Fitness при изброяването на тези женски благини, които мъжете използват най-често.

Епилатор

Вече си е съвсем естествено мъжете да се обезкосмяват, особено колегите с обилната растителност. Изненадващото е, че освен безболезнения крем-депилатоар и самобръсначката, мъжете все по-често се подлагат на болезнени процедури като премахване на космите с епилатор или кола-маска.

Гел за почистване на лицето

Ако преди години сапунът си вършеше перфектна работа, то сега много мъже ползват специален гел, лосион или нещо от сорта за измиване и почистване кожата на лицето. А тя като че ли става все по-нежна и все по-чувствителна. Да не отваряме дума пък за хилядите видове подобни гелове и лосиони и всичките плодови, екзотични и какви ли не аромати, с които са наблъскани. Защото кожата, освен че трябва да е добре ексфолирана (преди 5 години изобщо не знаехме значението на тази дума), трябва и да ухае добре.

Овлажняващ крем

Вярно е, че понякога, особено зимата, кожата на лицето и на ръцете ни става като стара кожена чанта или като шкурка, но ако преди всякаква хлъзгава субстанция вършеше работа, сега ползваме кремове със специално PH, за суха, чувствителна, склонна към омазняване или друг тип кожа.

Лека (безалкохолна) бира

Ако преди пиехме пенлива бира, тъмна или светла, от голяма халба с дебело стъкло, докато ни потече по брадите, то сега на мода е по-леката бира, слабоалкохолна или безалкохолна, в кутийка. Особено ако пием и шофираме.

Тесните дънки

Доста обезпокоителна тенденция. Ние сме свикнали да виждаме мъже в тесни дънки, но ако са рок звезди. На тях им е простено. Вече е съвсем нормално и модерно да се разхождаме по улицата с впити дънки, показващи повече, отколкото някои хора могат да понесат.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 13.10.2011 | 17:00
1 Истинските жени си падат по истински мъже - без помади, овлажнители и т.н. Затова не се чудете, че все попадате на сурогати!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ