ВИДЕО: Найк Рууни - ключът към вратата

16.09.2011, 13:43

   
 
ВИДЕО: Найк Рууни - ключът към вратата

Знаете ли какво е необходимо за перфектния удар във футбола?

Уейн Рууни и Nike.

Майсторът на Юнайтед е тактиката и прецизността, а американската легенда е магическият елемент. Комбинация на лидер и източник на свръхестествени сили, точно както при Тони Старк и Железния му костюм, Хал Джордан и Зеления му пръстен, Стенли Ипкис и Маската му...

От 2007г. Nike се опитват да създадат най-добрите калеври, способни да изритат най-добре топката където ѝ е мястото. Започнаха с Total 90 Laser и преминаха през три подобрени модела, за да стигнат до тук. Максималният ефект сега е постигнат с четвъртото поколение на иновативните футболни обувки и с Рууни. Най-вероятно ще проработят и с теб, но засега само той ги е пробвал, тъй като е рекламното им лице.

Сега Рууни има удоволствието да ви представи четвъртото поколение на иновативните футболни обувки и твърди, че работят. Принудени сме да му вярваме, защото само той в ролята си на рекламно лице ги е изпробвал.

Склонни сме да му вярваме, че са перфектни, защото Nike Total 90 LaserIV има отличителни качества, като подсилваща силиконова "броня" в горната част на ходилото, която омекотява удара и влиза в тотален контакт с топката, и подложки с "памет" в езика и около глезена, които да прихващат добре крака и в същото време да следват движенията му. В допълнение саята и подметката са разработени по специална технология, която позволява на ключовите за движение места да се разтягат.

Абсолютно и безрезервно вярваме на Рууни за едно нещо – че ударът в рекламата е истински. Все пак същото движение ни показа по време на мача с Манчестър сити (Висша лига, сезон 2010-2011). Вижте възстановката на забавен каданс и с малко технически данни:

Е, бос не можеш да направиш такова нещо, но с Nike и аз мога да ударя топката с ножица и контра шпиц. Друг е въпросът дали ще мога да вкарам гол...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ