Ароматна нощ в Париж

18.11.2011, 14:03

   
 
Ароматна нощ в Париж

"Полунощ в Париж" е само за мъже. Но не най-новият кино хит, а още по-новият парфюм на Van Cleef & Arpels. Дървесният и изключително съблазнителният за женските сетива аромат е одата на френската бижутерийна компания за представата за звездна нощ по улиците на Париж.

Мъжката ароматна течност е затворена в стъклен флакон с интересен дизайн. Формата напомня за пълнолуние, а тематичното оцветяване представя звездното небе над Париж. За тези от вас, които не са запознати с произведенията на компанията, ще кажем, че парфюмът е допълнение към емблематичния часовник на компанията, който носи същото име и дизайнът в циферблата абсолютно наподобява дизайнерското решение  при аромата "Midnight in Paris".

Що се отнася до самия парфюм, майсторите Оливие Полдж и Домитил Бертие са заложили на мъжествените нотки на черен чай и кожа, а за противопоставяне са използвали меки и топли акорди от канела, ванилия и зърна тонка. Допълнението от флорални примесни аромати се дължи на завладяващите лилия, бергамот и зелен чай, като по този начин парфюмът се извежда до една по-свежа територия.

"Midnight in Paris" е парфюмът, който комплексно ще повлияе върху дамата до вас и е много вероятно да й подейства като магнит с постоянна интензивност на привличането. 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ