Том Холанд се присъединява към Мат Деймън в следващия мистериозен филм на Кристофър Нолан

22.10.2024, 12:47

Спечелиха ни!

   
 
Том Холанд се присъединява към Мат Деймън в следващия мистериозен филм на Кристофър Нолан
Източник: IMDB

Том Холанд ще участва в най-новия филм на Кристофър Нолан, присъединявайки се към Мат Деймън в свръхсекретното начинание.

Нолан написа сценария и режисира проекта, който Universal Pictures ще разпространява. Студиото е определило дата на пускане на 17 юли 2026 г., според The ​​Hollywood Reporter.

Подробностите за сюжета се пазят в тайна, но източниците на THR казват, че действието не е в настоящето (въпреки че не е ясно дали се развива в миналото или в бъдещето).

Междувременно io9 на Gizmodo получи информация от "надежден източник", че филмът на Нолан е вампирски филм, чието действие се развива през 20-те години на миналия век.

Нолан продуцира заедно със своята съпруга Ема Томас.

Новият филм събира отново Нолан със студиото, което направи драмата му "Опенхаймер" и го изстреля до първите му Оскари. Той спечели за най-добър режисьор и получи статуетка за най-добър филм като продуцент на филма, който спечели зашеметяващите 976 милиона долара в световен мащаб.

Въпреки че Деймън е част от ансамбъла от играчи на Нолан, след като е работил с режисьора за "Oppenheimer" и "Interstellar" от 2014 г., този мистериозен филм ще отбележи първото излизане на Холанд с Нолан.

Графикът на Холанд е доста натоварен, тъй като в крайна сметка той ще бъде на повикване за заснемането на "Spider-Man 4" и вероятно ще се появи в "Отмъстителите: Страшният съд".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ