Крис Ненков: "Научих, че много хора не държат на майтап!"

01.01.2023, 12:00

За "Къщата на инфлуенсърите" и отношенията с EVA

   
 
Крис Ненков: "Научих, че много хора не държат на майтап!"

Здравей, Крис! Много се радваме, че най-накрая успя да отговориш на нашата покана.

Казваш, че си много зает. На какво се дължи това в момента?

Няма кка да издам напълно, но мога да загатна, че снимам мой проект, който ще бъде излъчван в YouTube и смятам, че в моменто подобен формат не се излъчва в България. На 15 декември ще е налице първото видео.

Какво още се случва около теб?

Както знаете, аз съм актьор, така че участвам в различни продукции. Сега снимам американски филм, чието име не мога да споделя. За съжаление, не очаквам и да се излъчи в България, така че никой няма и да разбере какъв е този филм. Ролята ми там е напълно противоположна на това, което хората са свикнали да виждат от мен. Трябваше да се превъплътя в герой, който има групировка и той е тартор. Много ми харесва да снимам в Кино центъра, защото там мащабите са много по-големи. Екипът е от 200 човека, с огромни камери и за всяко нещо има отделен отговорник.

Как попадна в къщата на инфлуенсърите?

Не съм се записвал, поканиха ме. От много години исках да участвам в риалити. Тази година се бях кандидатирал за "Фермата”. Казах им, че ако ми се обадят преди да започнат, отивам при тях. За мен нямаше значение къде ще участвам, просто исках да удържа на решението, което съм взел. Не съжалявам за нищо, мога и друга година да се запиша във "Фермата”. Преживяването в къщата беше невероятно.

Как реагрира на останалите участници?

Знаех къде отивам, но не познавах останалите участници. За мен това беше изненада, защото се очакваше, че това ще бъдат известни хора. Почувствах се изостанал във времето. Това ме притесни, защото щеше да е донре да знаем малко повече един за друг. Познавах може би един или двама. С Йоанна сме снимали друга продукция във Vbox7.

Поддържам връзка с всички по начин, по който можем да си го позволим. Всеки от нас е много заети и има личен живот. Ясно е, че не можем да си обръщаме това внимание, което сме си обръщали там. Винаги търся начин да се чуем и да се видим. С никого не съм в негативни отношения. Чувах, че Боян не ме харсва, но аз нямам нищо против него. Всеки човек има собствено мнение.

Сам спомена думата "гадже”! Кажи ни какво се случи с Ева и какви бяха тези снимки в леглото?

Снимките от леглото са от нашия общ проект, песента "Искам те”. С нея сме в чудесни приятелски отношения, не сме си гаджета. Дори и да сме си били симпатични по някакъв начин, извън къщата животът завърта всички в различни посоки и това би било трудно да се съхрани. Вероятно нямаше да се получи. Вече съм сам от няколко години и реално не намирам време да обръщам внимание на жена. Освен това с тази работа, която имам, ще изкарам пари, така че ще мога да заведа на някоя жена на почивка…

Да се върнем към "София Ден и Нощ”. Каква беше емоцията там?

Там емоцията е незабравима, няма как да се изживее повторно. Там имаше време да се сближим много и да бъдем като сплотено семейство. За жалост не успяхме да запазим отношенията си. Това, което виждам и у мен, и у другите е, че се уплашихме, че това нещо свършва и ще трябва да започнем да работим нещо друго. Беше ни много трудно да се откажем от това и то по принуда. Просто всичко приключи. За всички беше шок и го преживяхме много емоционално.

Мислиш ли, че хората винаги ще те свързват с образа ти на Коки от "София Ден и Нощ”?

Честно казано, аз винаги съм мислел, че ще се промени, но очевино не се променя. Става нещо като героите от "Приятели”. Донякъде това ме притеснява от работна гледна точка план, но от друга - дори и сега да се разходя по улицата хората ще ме заговорят. Стават почти 8 години, в които хората ме обичат именно, заради тази роля. Голяма част от другите актьори са забравени отдавна, но мен ме помнят. Но все пак влияе и негативно, тъй като някои от продуцентите не гледат добре на този образ. С чуждестранна продукция нямам проблем, но у нас се влияят отрицателно, заради Коко и не ме викат на кастинги. Не знаят, че мога да покажа и нещо различно.

Научи ли нещо ново за себе си в "Къщата на инфлуенсърите”?

Научих, че много хора не държат на майтап. Винаги съм се обграждал с позитивни хора, които умеят да се забавляват и да не гледат живота по учебник. Повечето пъти те приемат твърде навътре начинът, по който съм реагирал на някаква ситуация. Дори случката с Играта, когато по попитах какво е станало, по начина, по който аз бих го направило. Тогава наистина не знаех както точно е станало. Търсеха под вола теле все при мен, но пак казвам, че оставам с положителна настройка за всичко.

Кое ти беше най-трудното от предизвикателствата?

Не мисля, че имаше нещо особено трудно, освен математическите задачи. Аз никога не съм бил добър по математика. В крайна сметка никога не ми се е и налагало да намирам X в реалния живот и смятам, че за всяко нещо си има подходящите хора.

Кой би излъчил ти като победител?

Ако зависеше от мен, най-вероятно щеше да е някой от тези 50%, които играха играта.

Имаше ли нещо, което много те разочарова?

Да, едно единствено нещо - че свърши твърде бързо. Но бих участвал в друго риалити с удоволствие. В "сървайвър” например не бих участвал, това не е моето предаване. Тези условия не са за мен. Там се записват спортисти, които обичат да им е гадно. Аз обичам да ми е комфортно и да се чувствам добре.

Какво пожела Крис на нашите зрители по повод предстоящите празници? Какво още ни издаде от "Къщата” и какво късметче си изтегли от нашата купа? Гледайте и ще разберете!

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ