"Трансформърс: Ера на изтребление" - за истинските фенове  10 Виж всички снимки

27.06.2014, 16:50

Четвъртата част е още по-мощна и зрелищна

   
 
"Трансформърс: Ера на изтребление" - за истинските фенове
Източник: Форум Филм България

Днес е световната премиера на "Трансформърс: Ера на изтребление" и всички истински фенове на поредицата вече са се сдобили със своите билети. Ние пък добре ви подгряхме с нашата специална тематична игра "Трансформсловица", така че черешката на тортата е истинското кино изживяване.

1321700Форум Филм България

Четвъртият филм "Трансформърс" се пренася в бъдещето спрямо предишните три. Затова и човешките персонажи са нови. В главната роля са Марк Уолбърг (Кейд Йегер), Никола Пелц (Теса Йегер), Джак Рейнър (Шейн Дайсън), Стенли Тучи (Джошуа Джойс) и др. Разбира се, откъм трансформъри всичко си е наред - Оптимус Прайм и Бамбълби са налице, както и още няколко техни съмишленици. Десептиконите също са се сдобили със "свежа кръв", а към участниците се присъединяват и Диноботите, чието име точно подсказва какъв вид могат да приемат.

Историята: Заради непрекъснатите битки между Автоботи и Десептикони са загинали много невинни хора и това кара световните сили да вземат мерки. Трансформърите вече не са така желани на Земята, защото носят кръв и разруха. Те са преследвани и залавяни, като всеки, който предостави своята "плячка" на властите, получава стабилна сума. Останали са твърде малко Автоботи, които се крият, за да не бъдат предадени за старо желязо.

1321704Форум Филм България

Кейд Йегер - изобретател, едва свързващ двата края - трябва да мисли как да опази сексапилната си дъщеря от купони и разсейване, как да плати образованието ѝ и едновременно с това да измисли и изобрети нещо революционно, което най-после да оправи живота на двама им. Навикът му да събира и човърка всякакви боклуци го отвежда до стар ръждясал камион, който откарва в работилницата си и не след дълго открива, че е "приютил" ранения Оптимус Прайм.

1321711Форум Филм България

Такива открития обаче не остават задълго тайна и ЦРУ моментално тръгва по петите на Кейд и всички негови близки. Налага се отново Автоботите да пазят хората. Но от кого? Кой стои зад Десептиконите и кой е Галватрон? Въпросите са много, а и отговорът не е само един.

Впрочем, филмът, режисиран от Майкъл Бей, е с впечатляваща дължина от 165 минути, но това не бива да ви плаши. От качествения екшън, който заглавието предлага, и очакваните от всички фенове на поредицата трансформации на роботите времето се уплътнява достатъчно добре, за да може "Трансформърс: Ера на изтребление" да бъде изгледан на един дъх.

1321705Форум Филм България

Разбира се, филмът неслучайно излиза през лятото - това е блокбастър в най-чист вид, който разчита на успеха на предишните заглавия, за да има и тази година зрителски интерес. Така че е силно подходящ за феновете на комерсиалния екшън, фенките на Марк Уолбърг и за всички мъже, които харесват блондинки. Или с други думи - за всички зрители.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Ibrahim Pulev | 27.06.2014 | 17:39
1 Не знам някак си предната част ме разочарова, но ще го гледам със сигурност.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta