Руски гаражи, които не се използват по предназначение  10 Виж всички снимки

19.01.2020, 10:00

Много оригинално!

   
 
<p>Фотографът <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Оксана</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Йозгур</span> направи необичаен проект  на име <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">„Друга</span> цел“, за който наема руски гаражи. Изненадващо, те изобщо не се използват, за да съхраняват автомобили, а разполагат със зони за отдих, места за репетиции на рок групи и дори клетки за гълъби.</p>

Фотографът Оксана Йозгур направи необичаен проект  на име „Друга цел“, за който наема руски гаражи. Изненадващо, те изобщо не се използват, за да съхраняват автомобили, а разполагат със зони за отдих, места за репетиции на рок групи и дори клетки за гълъби.

Фотографът Оксана Йозгур направи необичаен проект  на име "Друга цел", за който наема руски гаражи. Изненадващо, те изобщо не се използват, за да съхраняват автомобили, а разполагат със зони за отдих, места за репетиции на рок групи и дори клетки за гълъби.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta