Птици, снимани фронтално, заради които ще се смееш цял ден  18 Виж всички снимки

07.01.2021, 17:00

Страхотни са!

   
 
<p><span>Фотографът </span><span><a href="https://www.instagram.com/ruurdjellevanderleij/?hl=en" target="_blank"><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Ruurd</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Jelle</span> van <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">der</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Leij</span></a> прави фронтални снимки на различни видове птици в продължение на 10 години. Осъзнавайки, че снимани отпред, птиците изглеждат по коренно различ</span>ен начин, той решава да сподели с нас тези забавни кадри. Гледай и се смей!</p>

Фотографът Ruurd Jelle van der Leij прави фронтални снимки на различни видове птици в продължение на 10 години. Осъзнавайки, че снимани отпред, птиците изглеждат по коренно различен начин, той решава да сподели с нас тези забавни кадри. Гледай и се смей!

Фотографът Ruurd Jelle van der Leij прави фронтални снимки на различни видове птици в продължение на 10 години. Осъзнавайки, че снимани отпред, птиците изглеждат по коренно различен начин, той решава да сподели с нас тези забавни кадри. Гледай и се смей!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta