Невероятни снимки на китове, направени от птичи поглед  13 Виж всички снимки

11.08.2020, 17:00

Разтърсващо!

   
 
<p><span><a href="https://www.instagram.com/hattphotography/" target="_blank"><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Дарън</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Хат</span></a> е портретен фотограф и за съжаление работата му е прекъсната, заради пандемията. Миналата година той заживява в </span><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Нюфаундленд</span> и започва да изучава острова. На 22 юли той заснема огромни китове, които са доплавали до малкия град <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Съниленд</span>. Тази гледка е нормална по това време на годината, но <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Хат</span> споделя, че никога не са били толкова близо да града. И ето, че решава да ги заснеме с <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">дрон</span>. Всяка дума е излишна!</span></p>

Дарън Хат е портретен фотограф и за съжаление работата му е прекъсната, заради пандемията. Миналата година той заживява в Нюфаундленд и започва да изучава острова. На 22 юли той заснема огромни китове, които са доплавали до малкия град Съниленд. Тази гледка е нормална по това време на годината, но Хат споделя, че никога не са били толкова близо да града. И ето, че решава да ги заснеме с дрон. Всяка дума е излишна!

Източник: Instagram/hattphotography

Дарън Хат е портретен фотограф и за съжаление работата му е прекъсната, заради пандемията. Миналата година той заживява в Нюфаундленд и започва да изучава острова. На 22 юли той заснема огромни китове, които са доплавали до малкия град Съниленд. Тази гледка е нормална по това време на годината, но Хат споделя, че никога не са били толкова близо да града. И ето, че решава да ги заснеме с дрон. Всяка дума е излишна!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta