Лесни начини да си отидете от този свят

14.05.2019, 15:00

Внимание: това не е лист с идеи!

   
 
Лесни начини да си отидете от този свят

В банята.

Според New York Times баните могат да бъдат най-смъртоносното място в къщата. Може да се удавите, може да се подхлъзнете и да паднете, абе - не е като да нямате избор. Винаги се уверете, че се къпете трезвен, за да не стане белята.

Image result for drunk under the shower gif

 

От алергия.

Пролетните алергии са досадни, но някои хора си умират и от един фъстък. Не случайно някои ресторанти си правят труда да изреждат възможните елергени в храната, която предлагат. Надали им трябва труп на масата.

Image result for allergy gif

 

Шофиране.

Всъщност това е една от най-опасните активности, с които можете да се ангажирате. Не че искаме да ви стреснем, но жертвите на пътя са годишно пъти повече от самоубийците и военните жертви взети заедно. 

Related image

 

Игнориране на болките в зъбите.

Тук няма шега, няма измама. Зъбите са в непосредствена близост до кръвния путок, поради което инфекциите, свързани с тях, могат да бъдат толкова фатални. Ако замърсителите влязат в тялото ви по съответния начин, това може да е краят ви.

Image result for tooth pain gif

 

От машина за храна.

Тъпото нещо не само може да ти глътне парите, но и да те убие, ако се опиташ да си вземеш обратно. Статистиките сочат, че повече хора умират годишно, нападнати от машина за храна, отколкото от акула. 

Image result for vending machine gif

 

По време на неправилно пресичане.

Да се огледаш на двете страни отнема само секунда. Да умреш - това е завинаги. Не мислим, че има какво повече да се каже по въпроса.

Related image

 

От аневризми в мозъка.

Когато мислите за мозъчни аневризми, представете си за слабо място в балон и как изглежда, когато се изпъне. Аневризмът на мозъка е нещо такова. Това е слабо място в стената на кръвоносен съд в мозъка, ефектите от което са често фатални.

Image result for tooth pain gif

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta