Коя е жената, снимала се с почти всички холивудски звезди?  17 Виж всички снимки

15.02.2020, 10:00

Поредната мистерия!

   
 
<p><span>В магазин за стари вехтории в Белгия беше открит <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">фотоалбум</span> със снимки на мистериозна жена, която само с нас не се е снимала. Албумът предизвика истински фурор и хората започнаха да се чудят коя е тази жена.</span></p>

В магазин за стари вехтории в Белгия беше открит фотоалбум със снимки на мистериозна жена, която само с нас не се е снимала. Албумът предизвика истински фурор и хората започнаха да се чудят коя е тази жена.

В магазин за стари вехтории в Белгия беше открит фотоалбум със снимки на мистериозна жена, която само с нас не се е снимала. Албумът предизвика истински фурор и хората започнаха да се чудят коя е тази жена.

Оказва се, че мистериозната жена всъщност е Мария Снуис-Лаглер, бивш член на Холивудската асоциация за чуждестранна преса (HFPA). Това е организация с нестопанска цел от журналисти и фотографи, които дават информация за развлекателната индустрия. HFPA се състои от около 90 члена от около 55 държави и те са тези, които провеждат годишните церемонии на Златен глобус в Лос Анджелис всеки януари.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta