Колко студено е в Новосибирск в момента?  19 Виж всички снимки

02.01.2021, 14:00

Побиват ни тръпки!

   
 
<p>Американски журналист в Русия на име <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Алек</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Лун</span> сподели снимка на замръзнали във въздуха юфка и яйце, за да покаже колко студени са някои части на страната през зимата. Снимката е направена в Новосибирск, където преди няколко дни температурите паднаха до -40 градуса по Целзий! А покрай него хората се вдъхновиха и споделиха свои собствени снимки от тази част на страната!</p>

Американски журналист в Русия на име Алек Лун сподели снимка на замръзнали във въздуха юфка и яйце, за да покаже колко студени са някои части на страната през зимата. Снимката е направена в Новосибирск, където преди няколко дни температурите паднаха до -40 градуса по Целзий! А покрай него хората се вдъхновиха и споделиха свои собствени снимки от тази част на страната!

Американски журналист в Русия на име Алек Лун сподели снимка на замръзнали във въздуха юфка и яйце, за да покаже колко студени са някои части на страната през зимата. Снимката е направена в Новосибирск, където преди няколко дни температурите паднаха до -40 градуса по Целзий! А покрай него хората се вдъхновиха и споделиха свои собствени снимки от тази част на страната!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta