Как изглежда детството в различните краища на света?  12 Виж всички снимки

04.01.2021, 13:00

Невероятни портрети!

   
 
<p>Италианският фотограф <a href="https://www.instagram.com/maxxetto/" target="_blank"><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Масимо</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Биети</span></a> обикаля света, като заснема невероятни портрети на хора от най-отдалечените краища на света. Днес ще те запознаем със спиращи дъха портрети на деца от различни краища на света, които показват колко различно може да бъде детството на различните места.</p>
<p>Камбоджа</p>

Италианският фотограф Масимо Биети обикаля света, като заснема невероятни портрети на хора от най-отдалечените краища на света. Днес ще те запознаем със спиращи дъха портрети на деца от различни краища на света, които показват колко различно може да бъде детството на различните места.

Камбоджа

Източник: Instagram/maxxetto

Италианският фотограф Масимо Биети обикаля света, като заснема невероятни портрети на хора от най-отдалечените краища на света. Днес ще те запознаем със спиращи дъха портрети на деца от различни краища на света, които показват колко различно може да бъде детството на различните места.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta