Какво се крие зад един видеоразговор в ZOOM?  11 Виж всички снимки

20.09.2020, 10:00

Модерните времена изиксват модерни решения!

   
 
<p>По време на пандемия и извънредно положение много хора бяха и все още са принудени да работят и преподават от вкъщи. В този случай единственият начин за връзка с колегите и учениците е видео връзка. И ето, че някои хора се оказват доста изобретателни, за да прикрият хаосът в домовете си. Всички сме така, няма от какво да се срамуваме!</p>

По време на пандемия и извънредно положение много хора бяха и все още са принудени да работят и преподават от вкъщи. В този случай единственият начин за връзка с колегите и учениците е видео връзка. И ето, че някои хора се оказват доста изобретателни, за да прикрият хаосът в домовете си. Всички сме така, няма от какво да се срамуваме!

По време на пандемия и извънредно положение много хора бяха и все още са принудени да работят и преподават от вкъщи. В този случай единственият начин за връзка с колегите и учениците е видео връзка. И ето, че някои хора се оказват доста изобретателни, за да прикрият хаосът в домовете си. Всички сме така, няма от какво да се срамуваме!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta