Въздействащи колажи, които описват суровия свят, в който живеем  10 Виж всички снимки

21.07.2020, 17:00

Замислял ли си се някога?

   
 
<p><span>Докато ние се оплакваме, че трябва да си стоим повече време вкъщи, някои хора няма покрив над главите си. Докато децата ни отказват да си изядат обяда, някъде по света, едни други деца не са яли от дни. Докато тук се радваме на безгрижие и единствената ни грижа е работата, други трябва да се пазят от бомби, които връхлитат върху жилищата им.</span></p>

Докато ние се оплакваме, че трябва да си стоим повече време вкъщи, някои хора няма покрив над главите си. Докато децата ни отказват да си изядат обяда, някъде по света, едни други деца не са яли от дни. Докато тук се радваме на безгрижие и единствената ни грижа е работата, други трябва да се пазят от бомби, които връхлитат върху жилищата им.

Докато ние се оплакваме, че трябва да си стоим повече време вкъщи, някои хора няма покрив над главите си. Докато децата ни отказват да си изядат обяда, някъде по света, едни други деца не са яли от дни. Докато тук се радваме на безгрижие и единствената ни грижа е работата, други трябва да се пазят от бомби, които връхлитат върху жилищата им. Докато едни ги мързи да ходят на училище, други биха направили всичко възможно да са в класната стая, а не пред брачния олтар. Това е светът, в който живеем, изобразен в контрастни кадри от турския артист Uğur Gallenkuş.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta