Ако се чудиш защо наемите за жилище за толкова високи, погледни тези снимки  17 Виж всички снимки

24.02.2020, 13:00

Ужасяваща гледка!

   
 
<p>Мръсни пелени на пода, животински изпражнения в кухнята и спалнята, тонове боклуци, фасове и надраскани стени - точно на това са способни някои хора. Наемодателят <span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Джери</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Чиро</span> Учи сподели в какво се е превърнал имотът му след нашествие на безхаберни наематели. Кадрите са умопомрачителни и наистина не можем да повярваме, че някой е способен да живее така!</span></p>

Мръсни пелени на пода, животински изпражнения в кухнята и спалнята, тонове боклуци, фасове и надраскани стени - точно на това са способни някои хора. Наемодателят Джери Чиро Учи сподели в какво се е превърнал имотът му след нашествие на безхаберни наематели. Кадрите са умопомрачителни и наистина не можем да повярваме, че някой е способен да живее така!

Мръсни пелени на пода, животински изпражнения в кухнята и спалнята, тонове боклуци, фасове и надраскани стени - точно на това са способни някои хора. Наемодателят Джери Чиро Учи сподели в какво се е превърнал имотът му след нашествие на безхаберни наематели. Кадрите са умопомрачителни и наистина не можем да повярваме, че някой е способен да живее така!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta