Кои са най-сексапилнитe участнички на Еврoвизия тази година?

22.05.2021, 10:00

Ухааа!

   
 
Кои са най-сексапилнитe участнички на Еврoвизия тази година?

След предизвикателната и ограничаваща 2020 година, която отмени всичко, което обичаме, тази година Евровизия се завърна с живи изпълнения на сцена в Ротердам. Както винаги палитрата от музикални изпълнения е доста пъстра, но днес няма да говорим тончо за музика. По-точно ще се ориентираме към някои музикантки.

Гледахме, гледахме и някак нямаше как да не забележим, че на няколко пъти сцената се изпълва със сексапил. и понеже сме добри хора, решихме да не те лишаваме от това да видиш горещите мадами от Евровизия тази година. Но не се притеснявай, дори и да си изпуснал двата полуфинала, все още можеш да гледаш финала на 22.05.2021 г., а така или иначе всички изпълнения ги има в YouTube.

Нека да започваме:

Efendi

2295301

Първоначално си казахме "Какви са тия кючеци, бе жена?!", но не ни отне много време да спрем да слушаме и само да гледаме. Efendi представя Азербайджан тази година и определено знае как да представи себе си по най-добрия начин. песента ѝ се казва Mata Hari и името говори достатъчно

Елена Цагрину

2295299

Честно казано, имаме чувството, че от три години насам Кипър издава една и съща песен всяка година. Дори визията на Елена Царарину е много сходна с тази на Tamta от миналата година. но това няма никакво значение, след като и трите певици са способни да разтопят сърцата ни още с излизането на сцената. Тази година кипърската изпълнителка предизвика бурен скандал с песента си El diablo, която за малко да забранят. Но за щастие журито се смили над нас и ни позволи да станем свидетели на този неземен сексапил.

Hurricane

2295300

И да си дойдем на думата. На Блаканите сме известни с огнените си изпълнения и сръбкините от Hurricane го доказват не само със страхотни певчески умени, а със сериозна доза сексапил. От всичко, което чухме те най-много се доближават до балканския нрав и визията на родните ни певици от един жанр, който не се споменава тук. И въпреки това не можем да си затворим очите за невероятната красота на Саня, Ивана и Ксения. Виж и ти и се убеди.

Наталия Гордиенко

2295302

След бруталното изпълнение на Молдова от 2017 г. с участието на Еpic Sax Guy, нищо излязло от тази държава не може да ни грабне повече. Поне що се касае до музикално изпълнение. Прилично закръгленият саксофонист за нищо не света не може да измести вниманието ни от сексапилната Наталия Гордиенко, които представя Молдова тази година. Песента за нищо не става, но за сметка на това горещата визия на изпълнителка ни държа пред екраните без да откъсваме очи.

Stefania

2295295

А това е една красива певица, която не залага на провокативната визия, но това не ѝ попречи да спечели сърцата ни. Песента ѝ също е много приятна за слушане, така че се радваме, че дамата се класира за финала и ще можем да видим тази прелест отново на сцената на големия финал.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ