Вземете си куче, за да ви връзват повече мацки

10.09.2015, 12:15

Народна мъдрост

   
 
Вземете си куче, за да ви връзват повече мацки

Има няколко неща, които мигом отключват желанието на жените да ви обичат и да ви гушкат. Едно от тях е детето - ако излезете в парка с бебе в количка или детенце, припкащо около вас (да кажем племенник, съседче или каквото си намерите там), жените ще ви гледат с мек и желаещ поглед. Разбира се, намирането на дете, което е склонно да застане до вас, е сложна работа, затова ви съветваме да направите нещо друго, далеч по-лесно постижимо.

Вземете си куче. Честно. Вземете си куче и ще ни благодарите.

Причината е, че мъжете, които разхождат кученца, действат на повечето жени като магнит и сега ще се опитаме да ви обясним защо.

1. Можете да носите отговорност

Щом имате куче и го разхождате редовно, значи може да се разчита на вас. Жертвате от времето си, за да може животното да е щастливо, а това е важен знак за мацките.

2. Не ви е страх да се обвържете

Малко са тъпанарите, които си казват: "Е, ще си взема кученце за няколко месеца, а после ще го върна". Когато човек си вземе куче, той го прави с ясното съзнание, че ще се грижи за него, ще го гледа как расте, как остарява и накрая как умира, после ще реве с дни и нощи, сърцето му ще страда. И така.

3. Внимавате и можете да се грижите за друго същество

Да имаш куче не е същото като да имаш дете, но все пак е ясен знак, че можеш да се грижиш не само за себе си, но и за друго същество. За жените това е важно, защото всички търсят някого, на когото да му пука за останалите.

4. Добри сте

Дори и да се правите на мъжкари и зли хора, фактът, че това малко четирилапесто същество живее с вас, обича ви и ви гледа в очите, защото за него сте всичко на света, говори на жените, че сте добър човек.

5. Кучето трябва да хареса жената, както и обратното

Това всяка жена го осъзнава. Ако някоя мацка си падне по вас, и кучето ви трябва да я хареса. Затова повечето жени започват да се "топят" пред всяко кученце, за да увеличат шанса си с неговия собственик. Хитруши.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ