Живи създания, които обожават човешка плът

21.10.2021, 09:00

Внимавай!

   
 
Живи създания, които обожават човешка плът

В съвременния свят човек все повече усеща своето превъзходство. Той надхвърля пространството, лети в космоса, измисля неща и има власт над други членове на обществото. Въпреки това, за цялото развитие и напредък, не трябва да забравяме за дивата природа, защото в света на хищниците и отровните същества човекът все пак може да бъде в опасност. Ето някои големи и малки индивиди, които с удоволствие биха вкусили67ртърдф човешка плът.

Ванделия

2325573

Изглежда, че безобидната рибка с дължина около пет сантиметра не може да навреди много, но е по-добре да не влизате в местообитанието ѝ - водоемите в Южна Америка, Южна Европа, Азия и Африка. Ванделия търси места с голяма концентрация на хора и бозайници. пробива си път в пикочния канал постепенно се придвижва по стените на гениталиите, хранейки се със свежа кръв. Отстраняването става само в резултат на сложна операция.

Тигър

Това животно се отличава с любовта си към човешко месо. Само веднъж опитал нашата плът, хищникът буквално полудява от вкуса на човешка кръв. Затова не те съветваме да стоиш близо до такъв безмилостен звяр.

Подкожен червей

2325574

Ако изведнъж животът те хвърли в Африка или Йемен, тогава винаги пий само пречистена бутилирана вода и избягвай да плуваш на открито. В противен случай можеш да погълнеш бълхи, пълни с особен вид паразити. И ако първите не ти се струват много опасни, тогава знай, че ларвите с удоволствие ще нахлуят в тъканите ти по двойки. Те ще достигнат дължина около един и половина метра и скоро ще започнат да се размножават тялото ти. В резултат на това мъжкият ще се почувства доволен от изпълнената си мисия, а партньорката му ще тръгне да търси нов "късметлия". Но по пътя си тя ще снесе повече от дузина ларви в тялото ти.

Врана

Птицата изпитва страх от възрастни хора, но с удоволствие би нападнала дете. Нищо не би ѝ попречило да кацне на ръба на детска количка и да започне да кълве беззащитното детенце. Трябва да избягвате да припарвате до тези индивиди в кулминацията на тяхното развъждане. Когато птиците пазят гнездата си, всеки подозрителен тип може да бъде причина за атака.

Термит

2325572

Обикновено малките, прозрачни насекоми изграждат гнездата си в корените на дърветата, но в Австралия и САЩ могат да наредят  на човек като се загнездят в ануса му. В резултат на това жертвите могат да се сдобият с до двадесет до тридесет хиляди индивиди.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ