Честит син на Робърт Дауни младши

08.02.2012, 16:02

Да му е жив и здрав

   
 
Честит син на Робърт Дауни младши

Преди малко разбрахме, че на Робърт Дауни младши му се е родил син. Щастливото събитие се е случило сутринта на 7 февруари, а от чуждестранните медии научихме, че и майката, и детето са в отлично състояние. Това е втори син за актьора, като първият му наследник е от предишния му брак с актрисата Дебора Фалконър и вече е на 18 години.

Поздравяваме Дауни за новата му рожба! Пожелаваме на семейството му много щастие, здраве и положителни емоции. Всъщност не се и съмняваме, че Робърт Дауни младши е способен да разсмее всеки и особено новородения си син. Затова сме сигурни, че ще упражнява физиономии и комедийни ситуации.

Иначе очакваме да гледаме Робърт Дауни младши в "Отмъстителите" през месец май тази година. Преди дни ви запознахме с тийзъра на филма, който още повече засили желанието ни да гледаме този хит, буквално претъпкан с комиксови герои.

Най-новата информация, която имаме за Дауни, е, че вече се подготвя за снимките на "Железният човек 3", чиято премиера е планирана за май 2013 г., ако черна котка не мине път на екипа, разбира се. Стискаме палци всичко да е наред, за да имаме трета среща с Тони Старк.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ