Какво отблъсква жените

25.01.2016, 18:00

И ги ядосва

   
 
Какво отблъсква жените

Момчета, въпросът не е само да свалите една жена. Понякога ви се иска тази жена да е с вас за по-дълго време, затова ще трябва да се постараете повече да ѝ угодите. Не знаем защо, може би е заради разликата в пола, но жените винаги се дразнят от някои наши постъпки. Вижте какво не трябва да правите, защото определено отблъсква, а и ядосва дамите.

Да бъдат пренебрегнати

Жените са като слънца. Добре, поне като лампи. Те искат постоянно да светят, а вие да се възхищавате от светлината. Затова, ако постоянно правите други мъжки неща - гледате футбол, излизате по мъжки с приятели, жената до вас ще се чувства пренебрегната и няма дълго да ви търпи. Ако пък го направи, не се чудете след време, когато научите, че друг мъж е заел мястото ви или че половинката ви вече си има занимания, в които изобщо не иска да ви включва.

Фалшивите мъже

Жените може и да харесват успелите мъже, но не и тези, които само тръбят как ще успеят, но все нещо не им се получава. За тези мъже си имат определение - неудачници. Затова не наемайте скъпа кола, с която да я возите из града, преструвайки се, че е ваша.

Самовлюбените мъже

Никоя жена няма да понесе, че харесвате повече себе си от нея. Не им харесва също да се перчите или да прекарвате повече време пред огледалото от тях. И определено ще се почувстват отблъснати, ако ги поканите на вечеря и през цялото време говорите само за себе си и се хвалите.

Ако ги приемате само като сексуални обекти

Жените обичат да бъдат ухажвани, галени, разбирани. Ако от първата среща направо ги награбите и гледате на тях само като на сексуални обекти, бързо ще ги отблъснете.

Да се държите все едно сте силният пол

Малко жени харесват този мачовизъм. Живеем във време, в което цари равноправие, дори и да не е така, никоя жена не обича да бъде подценявана или да гледа демонстрации от сорта "Виж к'ъв голям мъж съм!".

Да не помагате за нищо

Това че сте мъж не означава, че само трябва да търкате тапицерията на дивана, докато жената до вас мъкне чанти, зарежда пералнята, влачи парцала и разхожда прахосмукачката. Бъдете истински мъже, оставете за малко любимата си играчка и се включете в приключенията в домакинстването.

Да зяпате други жени

Човешко е да се заглеждаме, нали сме мъже. Те и жените се заглеждат, разбира се. Просто не трябва да се прави нагло и просташки. На никоя жена няма да ѝ бъде приятно, ако подсвирквате към друга по улицата или се спънете от зяпане по някоя кака в мола. Гледайте, но бъдете по-дискретни.

Просташко поведение

Не само заглеждането по други жени, но и изцяло просташкото поведение от страна на мъжа, отблъсква жената. Това ще рече: не псувайте, не плюйте, не пърдете, не се оригвайте и не я наричайте с груби думи. Това е отблъскващо не само за жената до вас, а за всички хора наоколо.

Недобрият външен вид

Вярно е, че много жени си падат по рок зверове, които нямат завиден външен вид, а са малко запуснати, но вие рок звезда ли сте? Ако отговорът ви е отрицателен, тогава се грижете за външния си вид. Спазвайте елементарни хигиенни навици, къпете се редовно, ходете с чисти дрехи и обувки, грижете се за прическата и лицевото си окосмение, както и за ноктите. Просто бъдете спретнати, за да не отблъсквате дамите.

Лошите първи реплики

Чувството за хумор е страхотно нещо, когато човек го притежава. Ако не ви идва отвътре обаче, не се напъвайте, ще сгрешите и по-скоро ще отблъснете жената, отколкото да я възхитите. Никога не използвайте реплики за свалка с обиден контекст, дори и в някои други ситуации да звучат смешно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ