Лято на точки  11 Виж всички снимки

09.08.2011, 15:10

   
 

Точките отдавна са един от любимите десени в дамското облекло. Големи, малки, средни, черни, бели или шарени - дамите използват точките във всяка една част от облеклото си от главата до петите, от сакото до бельото.

Това лято обаче и ние виждаме точки, и то все по-често. Заради това, че този десен се свързва предимно с дамската мода, той не е особено популярен. Според нас обаче тенденцията на точките, особено когато се стремим към един по-небрежен, но въпреки това изискан стил, е доста подценена.

Определено точките на са за всеки, но в комбинация с обикновен чино панталон или класически деним, те ще ви помогнат да изглеждате стилен, уверен и абсолютно безгрижен - все пак е лято. Идеята с точките е най-силно застъпена при ризите и блузите, но не се ограничава само дотам. Модните дизайнери са помислили и за това как да съчетаем нашата "петниста" риза с останалата част от облеклото си, и ни предлагат набор от аксесоари, като носни кърпи (за по-официални събития, когато ще имаме нужда и от сако), шалове, вратовръзки и дори обувки.

От снимките в галерията ни ясно личи, че продължаваме да сме на вълна лято - подвити панталони, мокасини на бос крак и леки материи са основните индикатори, че до края на сезона на веселието има още доста време.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ