Учителка от Русия ще бъде съдена заради секс с ученик

26.04.2016, 19:30

Очакват я до 4 години затвор

   
 
Учителка от Русия ще бъде съдена заради секс с ученик

28-годишна учителка от град Волжски ще бъде съдена заради връзката си с 15-годишен ученик. За това, че е опитомила хормонално нестабилния пубер, я чакат до 4 години затвор.

Ученикът Алексей хич даже не се оплаква от отношенията си със секси учителката. Тяхна снимка, а след това и чатове, са открити от родителите му, които подават оплакване в полицията.

В следствие на разледването, моралните органи установяват, че взаимоотношенията им са от скоро. Едва от февруари младите се радват на връзката си, а редовните срещи са до края на март, когато са обвинени за дяволското си прегрешение.

Полицията установява, че Алексей сам се е набутал. Редовно писал на учителката, изпращал я след работа и я излъгал, че вече е на 16 (В Русия сексът с 16-годишни не е престъпление).

Сега учителката е обвинена по два члена (за един член): 1. Сексуални действия с лице, ненавършило 16 години и 2. Развратно поведение с лице, ненавършило 16 години.

Ние спешно искаме преразглеждане на закона, що се отнася до подрастващите момчета, още повече когато имаме толкова основателен повод - просто не е честно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ