Какъв си според сексуалния си фетиш

15.02.2016, 17:00

Тънката връзка между фетиш и характер

   
 
Какъв си според сексуалния си фетиш

Всеки си има някакъв сексуален фетиш, може и да е най-безобидният, но го има. Това какви са сексуалните ни предпочитания обаче говори много за нас като хора извън секса. Вижте сега различни фетиши и какво означават те.

Връзване

Ако сте от хората, които си падат по връзване в секса, значи искате да имате контрол. Това може да е признак, че ви липсва контрол в други аспекти на живота. Може би не се развивате така, както искате в кариерата си или не взимате много често думата в разговори с вашите приятели.

Ако искате вас да връзват и да се подчинявате в секса, значи най-вероятно искате да избягате от това винаги да сте лидер и всичко да зависи от вас. Това да се подчиниш на някого сексуално е доста трудно, защото означава, че трябва да имаш пълно доверие на човека, на когото се подчиняваш. Важи за секса, но и за живота.

Крака

Вярвате или не, фетишът към крака и в частност стъпала, е доста често срещано явление. И това не е случайно, всеки нерв в човешкото тяло може да бъде "докоснат" с допира до определена точка на стъпалата. Ако обичате да масажирате стъпала, значи обичате да правите хората щастливи. Ако вие обичате да докосват стъпалата ви и да ги масажират, вероятно имате болки в тялото, на които трябва да обърнете внимание.

Гърди и дупета

Едни харесват заоблени дупета, други държат на големия балкон. Когато харесвате една определена част от тялото на жената повече, това означава, че асоциирате сексуалното желание най-вече с тази част. А иначе означава, че по-скоро лесно решавате много неща - какво ще ядете, как искате да се развива кариерата ви и т.н. Това е страхотно качество, което е добро за вас, добро е и за сексуалната ви партньорка.

Пляскане

Ако обичате да пошляпвате дупето на приятелката си, спокойно, не сте болни. Самият допир на ръката до тази част на тялото възбужда сексуалното желание. Също така означава, че обичате да изненадвате хората, по-скоро спонтанни сте и обичате да експериментирате с нови неща, както в секса, така и извън него.

На публично място

Ако си падате по секса на място, където има риск да ви хванат, значи сте един от тези два типа хора: 1) човек, който много обича реда и 2) човек, който наистина мрази реда.

В първия случай искате да избягате от подреденото ежедневие като рискувате да правите секс пред хората. Във втория случай просто вашият авантюристичен дух ви кара да го правите.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ