5 правила за качествен секс на плажа

17.07.2014, 11:29

Слънце, плаж, вода, жени по бански...

   
 
5 правила за качествен секс на плажа

Въпреки, че според медицинските органи, сексът на плажа да е лоша идея, според собствените ни интимни органи да се отдадем по най-първобитен начин на набъбналата в нас страст си е нещо чудесно. И няма как да е, на шибания плаж всичко живо се разхожда по най-оскъдната форма на облекло, позната на стилистите, как да не ти щръкне мерака? И все пак за да не се превърне в провал, романтичният експеримент, трябва да се следват някои елементарни правила за да е сигурна работата.

1. Плажният пясък представлява тонове дребни частици, удачно партниращи си с всевъзможни микроорганизми и бактерии, които имат същите щения като вас - а именно да нахлълтат в нечие чуждо тяло и да му е**т майката. За да предотвратите нежелан групов секс с представители на различни форми на живот, винаги се отдавайте на интимни ласки върху кърпата или каквото и да било друго покривоусигоряващо нещо.

2. В горещите летни дни (не, че ще видим такива тази година) пясъкът има неприятната склонност да се нагрява до температури около 60 градуса и нагоре. Това няма как да остане незабелязано от вас, но изпадайки в сексуален транс е твърде възможно по неволя да изплющите собствения си задник или този на половинката, върху нажежената повърхност, което почти сигурно ще доведе сексуалния акт до нежелан koitus interuptus...

3. Отдайте се на телесни проучвания, на такова място, на което няма да попаднете на нежелани погледи. Потърсете си някой пуст плаш (не, че ни останах такива) или скалист бряг, дори да сте фенове на плажния нудизмо-ексхибиционизъм, не е нужно да flash-вате околните с гениталните си откровения.

4. Не разсъбличайте половинката си, а просто отместете банския леко в страни, за да стане секса по-удобен. От една страна, това ще раздвижи въображението ви, а оттам и страстта, от друга - ако от нейде се появи друга загоряла двойка или някакви произволни воайорстващи индивиди, дамата ви бързо може да се приведе в пристоен вид, без да дава материал за вечерните автоеротизми на нахалните зяпачикиджии.

5. Правилната постановка на тялото е много важна и в този случай. С оглед на изброеното до този момен, една странична инвазия може да осигурни достатъчно плътно сексуално усещане и на двама ви, без да привличате ненужно внимание, но от друга страна, ако сте естети и търсите кинематографичност - въобще не се стеснявайяте да я емнете на задна.

Екипът на Div.bg ви пожелава приятни игри в пясъка! :P

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 17.07.2014 | 17:26
1 ПОлезни съвети,но все пак не трябва да се внимава с такива обществени прояви.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ