5 случаи, в които дрехите убиват собственика си

21.11.2016, 18:00

Истински истории...

   
 
5 случаи, в които дрехите убиват собственика си

По статистика имаш много по-големи шансове да те удари метеорит, но не се отпускай – под измамният образ на кашмирен пуловер може да се крие жесток убиец...

1. Сюжетът е достоен за филм на ужасите. Брайън Деплидж, 38-годишен баща на две деца, е задушен от сушилника за бельо. Брайън се удря в табуретката, пада върху дяволското изобретение, а главата му се заклещва между прътите – съхнещите дрехи се превръщат в зловещи уплътнения. Брайън се задушава до смърт.

1809322

2. 5 март 2015 година –  29-годишният служител в боулинг клуб "Galaxy Bowling" – Видал Гарсия умира след като машината за подреждане на кегли засмуква тениската му.

1809323

3. 67-годишният Джеймс Шафър стада от болки в коляното. Решава да сложи кърпа в микровълновата, за да направи нагревка. Работата е там, че не забелязва, че кърпата тлее, а огъня се прехвърля на панталоните му. Резултатът – смърт от 80% изгаряния.

1809321

4. Кармен Домингес оправя дрехи, дарени за благотворителност, когато пистолет, скрит в един чорап, я прострелва в гърдите. Момичето не оцелява.

5. 30-годишната Мария Пантазополус се снима с булчинската си рокля пред водопада Дорвин. Само че пада във водата, а роклята и се заклещва на дъното. Момичето умира.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ