13 мъжки мисли по време на секс

25.11.2014, 10:20

Мозъкът ни ни мрази

   
 
13 мъжки мисли по време на секс

Не знаем дали осъзнавате, но сексът не е никак лесна работа. Голи хора, полови органи, комплекси, притеснения, жега, странни звуци... няма как такава обстановка да не породи нетипични мисли в главата на един мъж (за жените не знаем, те да си кажат).

Извън стандартните мисловни линии, които протичат из мозъчната кутия на всеки човек с пенис, много мъже прехвърлят доста странни идеи докато правят секс и сега ще ви разкрием 13 от тях. Ако искате да добавите още, действайте смело.

1. "Ох, това така ли трябва да го усещам? Всичко ли правя както трябва... Абе, защо ме боли все едно там има някаква кост. Има ли кости във вагината?"

2. "МАМКА МУ! СХВАНА МИ СЕ КРАКЪТ! НЕ Е ИСТИНА!"

3. "Мисля, че току-що я оскубах зверски."

4. "Сега трябва да се постарая да свърша възможно най-бавно, ама не трябва и да е прекалено бавно, за да не ѝ омръзне. Трябва малко да се разсея, за да я накарам някой път пак да поиска да правим секс."

5. "Тя сега дали се преструва? Малко странни звуци издава... значи или се справям супер зле и тя иска да си мисля, че съм ок, или просто иска да ми достави удоволствие, въпреки че аз не успявам да го сторя за нея."

6. "Добре, тя защо сега млъкна. Преди малко така хубаво си стенеше. Може би вече не ѝ е готино. Дали да опитам нещо по-различно..."

7. "Ох, трябва да ѝ кажа нещо, което да я възбуди. Много съм зле, идват ми само тъпотии."

8. "Ооооо, само леко смених позата и тя вече крещи от кеф. Аз съм богът на секса!"

9. "Дали да я питам за аналния секс или леееекичко да ѝ намекна..."

10. "Нещо много се разминаваме."

11. "Май започвам да огладнявам."

12. "След малко ще свърша. Време да включа на турбоооооо!"

13. (30 секунди след свършването) "Ииии сега ми се спи."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ