На какво са способни мъжете за платена любов

14.12.2011, 17:27

   
 
На какво са способни мъжете за платена любов

Не се заблуждавайте, няма да цитираме някое дълбокомислено и фактологически издържано проучване за мъжете и техните навици да посещават проститутки или пък последните да посещават тях. Не и този път.

Става дума за един доста интересен факт, който разбрахме от нашите колеги от iNews. А именно, че затворници в Киргизстан са вдигнали гладна стачка, след като е била въведена забрана да бъдат посещавани от "жрици на любовта".

Това не е само някакво мижаво несъгласие, момчетата не от един, а от няколко затвора в републиката са на гладна диета, докато не им върнат проститутките.

В новината също се казва, че не се знае как досега затворниците са плащали за сексуалните услуги, навярно с пари, донесени от съпругите им и също, че вече ще могат да бъдат посещавани само от роднини и то след като последните представят документи за роднинската си връзка със съответния затворник.

Ние трябва да изтъкнем няколко неща, просто мъжката ни природа ни задължава.

Първо: ние се обявяваме твърдо против престъпността.

Но и престъпниците, и затворниците, също са хора. И не е ли също така голямо престъпление да отнемат на затворника единственото му удоволствие – да прави секс с проститутка. След отнемането на свободата, това е може би най-голямото наказание. И момчетата сигурно го знаят, затова и стачкуват.

Второ: Като лишат затворниците от правото да правят секс с проститутки, няма ли повече да нараснат случаите на изнасилвания между затворници, което е далеч по-трагично от това да си плащат за секс с жени.

Трето: Не ни се мисли, ако тези рестрикции не бъдат отменени, колко бъдещи лели, стринки, вуйни, братовчедки и т.н. ще се появят на посещение при лишените от свобода мъжаги. Ние предричаме нова роднинска сексуална революция. Дано грешим!

За Бога, власти в Киргизстан, обръщаме се към вас с молбата: Върнете проститутките на затворниците. Все пак и те са още живи хора.

С оглед на темата, считаме, че е някак подходящо да си пуснем и "Folsom Prison" на легендарния Джони Кеш, който бе един от малкото хора, интересуващи се от съдбата на мъжете зад решетките.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 17.12.2011 | 23:06
1 след като са в затвора, трябва да им се забрани наистина всичко. Ако могат и там да си правят каквото и отвън, какъв е смисълът да са в затвора? Да са мислили какво ще изпуснат......
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ