Най-горещите нови автомобили, които можете да притежавате

04.06.2015, 15:31

Стига да можете да си го позволите, разбира се

   
 
Най-горещите нови автомобили, които можете да притежавате

И през 2015 и 2016 година производителите на автомобили ще ни зарадват с някои интересни модели, вариращи от луксозни микробуси и семейни ванове до машини, с които можете да впечатлите дори и най-труднодостъпната жена на света.

От преработени нови дизайни до иновации и хибриди, представяме ви част от най-горещите нови модели, които тази и следващата година ни предлагат на пазара.

Ford Mustang 50th Anniversary Edition

1514390

Празнувайки своята 50-а годишнина, Ford решиха да ни изненадат с нов дизайн на Mustang, използвайки стария марков стил на своето малко пони. Новият Mustang продължава да бъде елегантен и бърз, като може да се похвали и с 420 конски сили под капака. Моделът разполага и с модерна "еко-бууст" опция на двигателя. Този Mustang е по-широк, по-безопасен и по-нисък от класическите модели, но запазва духа на бранда.

Цена: 24,625 долара

2016 Honda Civic Type R

1514406

Honda оставя зад гърба си своя облик на безопасни и сигурни автомобили, поднасяйки ни нещо по-спортно и по-вълнуващо. Автомобилът тепърва ще осъществи своя дебют на територията на Америка, след като вече се превърна в абсолютен хит на други континенти. Моделът е по-елегантен, по-секси и по-бърз от всеки друг Civic до момента, като разполага с шест скорости и двулитров турбо четирискоростен VTEC двигател. Лек на пътя, но тежък отвътре.

Цена: 49,965 долара

Mini Cooper Countryman S/JCW

1514408

Countryman-ът на Mini Cooper е истински флагман на комфорта и удобното управление, разположени в малък SUV (Sport Utility Vehicle). Разполагащ с шест скорости и задвижване на четирите колела, можете да се радвате едновременно на спортна кола и SUV, без да се налага да избирате.

Цена: 26,950 долара

VW T6 Transporter Van

1514407

Новият мултиван T6 пристига в два тона цветове, напомнящ за ретро моделите на VW, но с всички нужни ъпдейти на днешните комфортни ванове. Задните седалки се срещат една с друга, подобно на лимузина, а останалата част от интериора помага допълнително за удобството на пътниците. Разбира се, при желание винаги можете да отстраните задните седалки и да превърнете вана си в подвижна кухня или спалня.

Цена: 23,000 долара

Mazda MX-5 Miata

1514409

Автомобилът, който изглежда като играчка за деца, все още е играчка за възрастните. Запазвайки оригиналния си облик от 90-те години на миналия век, Mazda MX-5 Miata е дори малко по-тясна и ниска отпреди. Да, сега дори изглежда още повече като играчка.

Цена: 24,790 долара

Mazda6

1514411

Mazda винаги са смесвали линиите на безопасност, пространство и спорт за своя шестскоростен седан, но сега с осъществения редизайн можем да се насладим в пълна сила на какво наистина е способна компанията. С електронна спирачка за паркиране и впечатляваща скорост, като за седан, това е премиерен модел за "футболните майки", които все още обичат да им се повдига полата.

Цена: 24,702 долара

Chrysler 200

1514413

Революционизиран Chrysler, който несъмнено ще бъде сред най-изгодните предложения за автомобил, който да изплащате през тази година. Новото ръководство на компанията ни предлага този идеален компактен модел с допълнителна дебелина и дължина, сравнено със своите конкуренти. Не е направен обаче компромис със скоростта и разхода на гориво. А, да - също така, умее и сама да осъществява успоредно паркиране!

Цена: 22,695 долара

Audi 6

1514410

Редефинираният A6 на Audi ви предоставя още куп причини защо няма смисъл да продължавате да харчите за конкурентни модели. Докато останалите автомобили правят подобрения, само и само за да не изостават от Audi, новият A6 е подготвил семпли корекции, с които да задоволи своите почитатели. Дори и когато говорим за прост блясък или лека извивка. Интериорът на автомобила вече бе обявен за "майсторски конструиран", а консервативният, но все пак зашеметяващ облик на модела запазва високия стандарт нa Audi.

Цена: 47,125 долара

Porsche 911 GT3 RS

1514412

Е, нямаше как да не "вмъкнем" и някой звяр, чиято цена се извисява малко повече в небесата, нали? Уютното Porsche 911 GT3 е все още тази машина с 500 конски сили, която познаваме и обичаме, но новите модели ни показват една "по-зла" и по-широка версия, олекотена допълнително с десетина килограма. Porsche 911 GT3 наподобява продукт на Apple - по-бърз, по-лек и по-секси отвсякога, но без да знаем как.

Цена: 131,395 долара

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ