Правилата на играта "Прекръсти героя от Kick-Ass 2"

05.08.2013, 10:01

Спечелете двоен билет за филма

   
 
Правилата на играта "Прекръсти героя от Kick-Ass 2"

1. Същност и организатори на инициативата

Инициативата, или още наричана играта, се организира от Div.bg и Forum Film Bulgaria, наричани още - организаторите, и е свързана с премиерата на филма "Kick-Ass 2" в българските кина. Играта се провежда в сайта Div.bg в продължение на 14 дни - от 5 до 18 август 2013 г. включително. В периода желаещите да се включат в жребия за наградите ще трябва да предлагат нови имена основни персонажи във филма на мейл igra@div.bg. Играта е разделена на четири периода, като в деня след края на всеки период жури от редакторския екип на Div.bg ще избира най-оригиналното предложение и ще награди автора му с един двоен билет за прожекция на филма в кино по избор. Изключение прави последния период от инициативата, след които двоен билет ще получат двете най-духовити и интересни предложения за име на дадения персонаж. Периодите в играта  са разделени както следва:

I. от 5 до 8 август включително - победителят се определя на 9 август
II. от 9 до 11 август включително - победителят се определя на 12 август
III. от 12 до 15 август включително - победителят се определя на 16 август
IV. от 16 до 18 август включително - победителят се определя на 19 август

2. Правила и условия

Всеки участник в играта на Div.bg и Forum Film Bulgaria е задължен да спазва описаните по-долу правила:

2.1. Всеки участник се съгласява, че приема правилата и условията на инициативата, не възразява срещу условията и правилата на инициативата, както и не може и няма да има материални и нематериални искания към организаторите на инициативата, освен тези, определени чрез правилата на Играта в частта "Награди".

2.2. Всеки участник може да участва неограничен брой пъти в играта, всеки път с различно предложение за ново име на героя, като изпрати идеята си на имейл igra@div.bg заедно с трите си имена, адрес и телефон за връзка. Определеният от журито победител се съгласява, че доброволно предоставя исканите от организаторите данни за връчването на наградата /име, адрес, телефон или други лични данни/, както и че няма да предявява искове към организаторите, свързани с това. При сгрешени, неверни и неточни данни, дадени от победителя в Играта, организаторите не носят отговорност и не са страна при искове, предявени от потребителя във връзка с това. При разминаване на данните, посочени от участника в инициативата и данните от представения при получаване на наградата документ за самоличност, организаторите на инициативата не предоставят конкретната награда на този участник.

2.3. Участници в инициативата могат да бъдат всички ползватели на играта, които приемат правилата и условията на инициативата. В инициативата нямат право да участват служителите на 3Bay.bg, Forum Film Bulgaria, както и техните роднини.

3. Победители

3.1. След края на всеки един от четирите етапа на играта журито избира един победител от участниците в конкретния период.

3.2. Победителите в играта на Div.bg и Forum Film Bulgaria се определят от жури, съставено от редактори в Div.bg, от всички дали поне едно предложение за ново име на персонаж по време на инициативата. 

4. Награди

4.1 Етапни награди - двоен билет за прожекция на филма "Kick-Ass 2". В края на всеки един период от играта се дава на победител, избран от жури, съставено от екипа на Div.bg, сред всички дали предложения за ново име на герои от "Kick-Ass 2" на igra@div.bg. В края на четвъртия (последен) етап от играта се определят двама победители, които да получат по една етапна награда.

* Периодът на провеждане на играта е 5 август - 18 август 2013 година.

* В рамките на играта ще бъдат раздадени 5 (пет) двойни кино билета за прожекция на филма KICK-ASS 2, валидни за кината на Арена и Cinema City в периода 24 август - 31 август.

* Победителите в играта ще бъдат определени от жури съставено от екипа на Div.bg и имената им ще бъдат обявени на Facebook страницата на Div.bg, както и на сайта Div.bg.

*Победителите трябва в двудневен срок след обявяването им да изпратят на електронен адрес igra@div.bg информация на чие име и за кое кино да бъдат издадени билетите за филма. В противен случай губят правото си да получат спечелената награда.

* Победителите ще могат да получат наградите си срещу документ за самоличност на касата на посоченото от тях кино.

ИГРАЙТЕ! ПРЕИМЕНУВАЙТЕ ПЪРВИЯ ГЕРОЙ ОТ "KICK-ASS 2" ТУК!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 6
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 05.08.2013 | 15:34
6 не е моята игра това
от Не е посочен | 05.08.2013 | 14:48
5 не съм играл
от Не е посочен | 05.08.2013 | 14:28
4 Интересно,ще се играе.
от Не е посочен | 05.08.2013 | 14:13
3 Хайде да играемм.
от Не е посочен | 05.08.2013 | 13:58
2 айде на игрите :)
от Не е посочен | 05.08.2013 | 13:20
1 Айде на наградите всички!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ