Най-необичайните услуги в света (без да предлагат освобождаващ край)

30.09.2014, 15:33

(а може и да предлагат)

   
 
Най-необичайните услуги в света (без да предлагат освобождаващ край)

Сферата на услугите е една действително много голяма сфера, из която се джуркат какви ли не странни неща. Реално, ако имате пари да си платите, ще ви бъде предложена всяка услуга, от която бихте имали нужда, дори такава да не се предлага на пазара. За да не разширяваме допълнително и без това широката тема, ви предлагаме да видите само тези услуги, които вече се предлагат по света.

Приносител на извинения

На заклетите темерути винаги им е трудно да се извинят на някого, на когото са накривили шапката, респективно тази работа трябва да се свърши от друго лице. В Япония, където извиненията са въпрос на чест, бързо се осеферват и запълват този вакуум в пазарната икономика, предлагайки услугата "приносител на извинения". Цената варира от 96 долара за извинение по телефона до 220 долара за визита. Освобождаващ край? Едва ли!

1400922

Автобус за махмурлии

В Лас Вегас (къде другаде) можете да си наемете махмурлийски автобус, ако усетите, че до снощи приятелските отношения с изпития алкохол са тръгнали на зле. В автобуса има всичко необходимо, за да забравите за махмурлука, без раздялата да ви разбие сърцето или главата. Таблетки против гадене и всякакви еликсири за отпиянчване ще ви се притекат на помощ, за да предотвратят нежелания освобождаващ край на стомашния тракт.

Наемен приятел

Ако сте самотници, лъжци или просто сте "татуирали" тъщата си с валяк върху асфалта и имате нужда от алиби - обърнете се към компанията RentAfriend, където срещу скромната сума от 10 долара на час можете да си наемете "добър стар приятел", с когото да си побъбрите или да се покажете пред обществото (без освобождаващ край).

1400919

Портрет от прах на покойник

В случай, че не можете да се разделите с обичния ви покойник и живеете в щата Вирджиния, можете да се възползвате от услугата "портрет от прах на покойник". Давате трупа, кремират ви го, правят от прахта портрет на починалия и ви го връщат да си го окачите на стената. Бързо, лесно, вкусно.

Баба под наем

Тази услуга също не ви гарантира освобождаващия край, дори да сте завършен извратеняк, но пък ако имате нужда от баба под наем за всякакви други случаи, в Австралия ще ви предложат.

1400923

"Знаменитост за един ден"

Мечтаете си за слава, тълпи от фенове и постоянно снимащи ви папараци? Компанията "Celeb 4 a Day" ще ви предложи точно това. Срещу скромната сума от 500 долара ще се почувствате истинска знаменитост за един ден, но само толкова. Освобождаващ край няма да получите.

Кучета под аренда

Ако винаги сте искали куче, но имате опасения дали това е добра идея, в щата Юта ще можете да си наемете четирикрако срещу 15 долара на час. В случай, че се влюбите в лаещия симпатяга, можете спокойно да доплатите и той да стане част от семейството ви, за да ви радва. И това ако не е освобождаващ край!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ