ужас

В сайтовете за запознанства не виждаме абсолютно нищо лошо, даже ги намираме за полезни. Но какъв човек трябва да си, за да си сложиш подобна снимка на профила? Честно... не знаем.
Този изоставен апартамент се намира в Западна Виржиния и наскоро е открит от двама приятели, които живеят непосредствено до него. Няма информация за собствениците му, нито за нещата, които са се случвали тук. А те, съвсем очевидно, са били...
И без да знаем историите зад тези снимки, усещаме сериозно притеснение, когато ги гледаме. А представяме си ако бяхме информирани... леле, леле!
Добре бе - какъв човек трябва да си, за да си направиш подобни снимки? Какъв?!
Не ни разбирайте погрешно, ние харесваме жените, но някои от тях ни плашат до болка и до смърт. Като видите тези, ще разберете за какво говорим.
Никога не сме разбирали хората, които се мацат с продукти за изкуствен тен, затова и не можем да си обясним следващите снимки. Вие можете ли?
Изобщо не преувеличаваме - в тази галерия ще откриете снимки, които освен че са гадни, са и от онзи тип, дето се загнездват в съзнанието на човек и се появяват в тъмни и страшни моменти. Предупредени сте.
Не всеки е роден, за да е виртуоз в кухнята, но има хора, на които просто трябва да им се забрани да стъпват близо до котлони и фурни, защото могат да причинят ето такива кулинарни ужасии!
Всъщност Арчеровият клатрус се среща не само в Австралия, но у нас, например, е крайно застрашен. Ние съвсем искрено се ужасяваме от това адско творение на природата. Вижте го и вие. П.П. Не пишем за тази грозна гъба, само защото е Международният...
В началото Бог сътворил небето и земята. И казал Бог: - Да бъде светлина! И дошла светлината. И казал Той, че това е хубаво. И сътворил Бог човека по свой образ и подобие. И казал Той, че и това е хубаво. И сътворил Бог жената. Погледнал я...
Ако винаги сте се страхували, че докато си плувате, нещо ужасяващо може да ви гризне по глезена, да знаете, че има голяма вероятност това да ви се случи. Но и на сушата не сте в безопасност. В настоящата галерия сме ви приготвили най-плашещите и...
Не казваме, че сега в лудниците е много приятно и хуманно, но едно време явно на местата за лечение на психичното здраве са се случвали неща, за които нямаме думи, за да опишем. Вижте снимките и преценете сами.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ