странни снимки

Не всичко е такова, каквото изглежда! Да си признаем, винаги сме си падали по оптическите илюзии. Просто не можем да им се наситим. Със сигурност ще трябва да се вгледаш внимателно в следващите снимки, за да разбереш какво точно се случва на тях!
Някои хора така лошо снимат, че за да разбереш какво става на кадъра, трябва да имаш завършени поне 5 висши образования. Тези снимки са толкова странни и объркващи, че трябва да се вгледаш много внимателно, за да разбереш какво е снимано!
Понякога оставаме напълно безмълвни пред онова, което виждаме, защото нямаме обяснение на тези явления и хора. За пореден път можем само да им се "възхитим" и посмеем.
Някои неща не могат да бъдат обяснени, някои хора не могат да бъдат разбрани, някои моменти просто трябва да бъдат заснети.
Тези снимки пораждат доста странни чувства в нас. Едновременно сме засрамени, изненадани, ужасени и развеселени.
Тези снимки са объркващи и малко чудни, затова ще се наложи да ги погледнете по няколко пъти, за да установите какво всъщност е изобразено на снимката. Едно е сигурно - те са неповторими и са заснети в точния момент.
Смешните, странни, нелепи и възхитително ужасяващи снимки в интернет никога не свършват. Подбрали сме ви страхотна колекция от такива, които ще ви съберат очите от учудване или поне ще ви накарат да възкликнете "Какво, по дяволите, става тук?!".
Има снимки, които ни втрещяват и не можем да кажем нищо за тях. Почти нищо, освен че варират от риск до глупост и нелепост.
Ще ви представим няколко интересни снимки от миналия век, които няма как да разберете без обяснение. Ние затова сме сложени тук и ще ви ги обясним. Забавлявайте се.  1. Жена пожарникар Мъжете никога не са възразявали за равноправието на жените,...
Откакто Google разполага с функцията Street View, светът е много по-достъпен. С няколко кликвания можете да разгледате почти всяка точка на света от екрана на компютъра или телефона си и да се чувствате така, все едно сте там. Освен забележителности...
Интернет си е истински развъдник за откаченяци. Разбираме, и те са хора, и те имат право на достъп до благата на мрежата, но защо трябва да се събират помежду си и дори да се размножават? Тук сме събрали 14 от най-нелепите двойки, които са...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ