симетрия

Някак успокояващо ни действат тези изображения, от които струи баланс, симетрия и ред. Наслади се и ти!
Артистът Адам Хилман подрежда всекидневните предмети в идеална симетрия и перфектен цветови подбор. Гледката не просто радва окото, направо сме във възторг!
Ако сте като нас и обичате симетрията и подредените неща, то следващите снимки ще ви доставят истинско визуално удоволствие. Вижте ги!
Ако сте почитатели на симетрията и на подредените фотографии, за вас сме приготвили един страхотен Instagram профил, който показва идеални, галещи окото форми и липса на какъвто и да е хаос.
Признаваме, че снимките, които подредихме в галерията, ни доставят истинско удоволствие, защото са идеални. Те обединяват съвършенство, симетрия и простота в едно. Разгледайте ги и ако сте перфекционисти, със сигурност ще ги оцените.
Изключително много изследвания са показали, че лицата със симетрични половини са най-харесвани от хората. Според учените това се дължи на факта, че хората с такива физиономии изглеждат по-здрави и по-издържливи, което е важно за създаването на ново...
Симетрията е навсякъде около нас, но не всеки успява да я види, забързан да върши хаотичните си ежедневни дела. Е, снимките в настоящата галерия са направени от хора, които са спрели и са започнали да гледат. Затова и са открили неочакваната...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ