селфита

Наскоро ви показахме кои са най-добрите попадения за 2017 година, но сега е време да видите кои са най-сексапилните селфита в Instagram за всички времена!
Всяка година известните жени ни радват със своите сексапилни селфита, които качват неконтролируемо в социалните мрежи. Ето кои са нашите любими за тази отминаваща година. А вашите? Ники Минаж Джена Дюън Тейтъм Деми Ловато Меган Фокс Емили...
Не прави така, защото лайковете могат да ти струват живота...
Анжелина Николау обожава селфита. Дори е готова за тях на някои доволно крайни неща. Та, ето какво прави едно красиво момиче в Москва... световната преса вече постави определението: "най-опасните селфита на света.".
Селфито не е най-обичаният и интелигентен вид снимка в социалните мрежи. Причината е, че най-често на селфитата има хора и на останалите хора им е омръзнало от това. Но пък животните вече са друго нещо. Те могат да направят всяка снимка сладка, дори...
И така. Първо да се разберем, пускаме тези безсрамни селфита на Риана, само защото сме най-добрите ви приятели. Но ако сте под 16, марш! Намерете нещо от категория "Забавно"! Преди известно време злодеи откраднаха информация от телефона на Риана....
Тези селфита са пълен FAIL и никой не може да го отрече. Ако не виждате на пръв поглед какво не им е наред, вгледайте се по-добре.
Всички си правим селфита и се чудим дали на тях не изглеждаме като пълни дебили. Е, сега ще ви покажем как изглеждат световните красавици без грим. Може би ще ви вдъхнем малко самочувствие.
Знаете вече за мъжете, които се снимат като жени. Явно не им омръзва да го правят и по този начин да осмиват дамите с клиширани селфита. Впускаме се в нова доза от яките кадри.
Може би от скука, а може би от чист зевзеклък, един баща решава с любов да се изгаври със селфитата на дъщеря си. Е, смятаме, че му се е получило много добре. Вижте галерията, за да се убедите и вие.
Селфитата като цяло са тъпа работа, но всички сме си правили. Е, вече има хора, които лъжат за своите селфита. Уж случайно са станали, но си личи, че са напълно нагласени. Вижте!
Героите от тези селфита поставят самоснимането на едно по-високо ниво. По-високо по идиотизъм имаме предвид. Вижте за какво става дума.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ