момиче за петък

Джорджа има над един милион последователи в Instagram и скоро сам ще се убедиш защо. Тя започва кариерата си на модел едва на 12-годишна възраст и в момента е един от ангелите на Victoria's Secret.
Честит петък! Време е за заслужена почивка и готни мацки!
Уикендът идва и е време за секси жени!
Мария Демина е изцяло натурална, така както майка я е родила. Тя не се смущава д апокажва тялото си във всяка една своя снимка в социалните мрежи. Публикациите ѝ са толкова провокативни, че не знаем как профилът ѝ вс еоще е активен. Но разбира се,...
Мнозина все още свързват Ари с детски филмчета, но тя отдавна не е малко момиче. Гранде се е превърнала в една от най-успешните певици и разбира се, една от най-сексапилните жени в шоубизнеса.
Не я познаваме Индика, но татуировките си ги бива...
В последно време Леонардо Дикаприо на нищо не прилича, но пък около него все красиви жени се навъртат. Именно настоящата му половинка ще ти представим днес. Тя се казва Камила Мороне е аржентински модел, известен с естествената си красота и връзката...
Алексис Рен започва своята кариера още на 13-годишна възраст и в момента е една от най-сексапилните мацки на света. Основно е популярна със своите снимки по бански, както сам можеш да видиш!
Кандис е южноафрикански модел, който е на 8-мо място в списъка на най-високо платените модели за 2016 г. на Forbes. Тя е модел откакто е на 15-годишна възраст и е най-популярна като един от ангелите на Victoria's Secret.
Миранда Кър е първият австралийски модел на Victoria's Secret. Тя е в сферата на модата още от 13-годишна възраст. Оттогава Кър постоянно е на модния подиум и разгорещява мъжките страсти. Миранда е в топ 10 на най-високо платените модели в света...
Ванеса Ромеро е испанска актриса, позната на българската публика от сериалите "Щурите съседи" и "Новите съседи". Ванеса е на 41 години и изглежда по-добре отвсякога. Наричат я красавицата на Испания и определено има защо!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ