лош ден

Винаги, когато си помислиш, че си най-големия карък на планетата се сети за тези снимки Сега по-спокоен ли си?
Има дни, в които си мислим, че целият свят е срещу нас. Има хора, обаче, срещу, които сякаш се е е обърнала цялата вселена. Така, че винаги има накъде по-зле да става. Не се оплаквай толкова!
На всеки се случва да има лош ден. Понякога всичко тръгва на зле още от сутринта и имаме чувството, че съдбата ни отмъщава за собственото ни съществуване! Ето ти нагледни примери!
Понякога животът ни изправя пред тежки предизвикателства, които ни довеждат до пълно отчаяние. И все пак е успокояващо да видим, че не се случва само на нас!
Е, има и такива дни. Имаш чувството, че съдбата те наказва за всичко лошо, което си сторил, в един ден. Но не само при нас е така. И горките животни преживяват лоши дни понякога!
На всеки се случва да преживее много лош ден (особено на нас), но тези хора малко са се престарали...
1. За всичко си има причина.   2. Чукни, браточка!   3. Никога не знаеш на кого ще попаднеш.   4. Не режи клона, на който седиш, са казали хората. По-добре ги послушай.   5. Сори, не ти видях лицето.   6. Ще схване...
Сигурно се ядосваш всяка сутрин, когато ставаш за работа. А като се качиш в автобуса започваш да проклинаш целия свят. Но замислял ли си се, че денят ти можеше да бъде много по-лош?
Със сигурност ви се е случвало да мислите, че вие сте най-големите смотаняци и понякога има дни, в които преживявате изключителни тъпотии, които не биха могли да се случат на никого другиго. Е, спокойно, винаги може да се намери някой по-прецакан от...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ