лайхакове

Няма нищо по-готини от лесни битови съвети, които ти спестяват пари, нерви, време и още куп занимавки, които в крайна сметка отнемат от здравето ти. Направо ти спасяваме живота всеки ден!
Може да не си хубав и харизматичен като Джеймс Бонд, но пък може да поназнайваш някои от неговите хитрости. Ето ти няколко гениални трика как да се почувстваш малко по-специален и малко по-рарузнавач. Само да те предупредим, че не е много окей да...
Представяме ти поредната колекця от проститчки съвети, които ще направят живота ти много по-лесен и прекрасен. Благодарение на тях ще си спестиш време, нерви и пари, а също и наистина ще си помислиш, че можеш да правиш нещо с ръцете си.  
Тясната квартира и работното ти място в офиса приличат на градско бунище? Споко, днес ще ти помогнем да го оправиш това. Ето ти няколко елементарни и лесни начини да се справиш с хаоса и мизерията, която сам си си направил.  
За да успееш да спестиш време при извършването на дадена работа ти трябват преди всичко умения и опит. Това не е никак малко преимущество, защото знаеш, че времето е пари. Каналът 5-Minute Crafts ти е подготвил няколко тайни, с които със...
Каналът 5-Minute Crafts ти е подготвил поредната доза интересни решения за битовите проблеми всеки ден. Така животът ти ще бъде по-поносим и дори може да се объркаш, че нещо има смисъл изобщо.
Трудно е да кажем дали тези хора са идиоти или гении. Сам си избери.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ