лайфхакове

Сигурни сме, че дори не си се досещал за тези странни съвети, които обаче са много полезни и ще ти свършат много работа ако ги научиш. Най-малкото ще ти спестят нерви и пари. А защо не и време. 
По празниците време има, ама парите някак си рязко се изнизват. То са подаръци, купони, пътувания и прочие. Каналът 5-Minute Crafts MEN ще ти покаже наякои тайни за смартфоните, които ще ти спестят както време, така  пари. Наздраве!
Представяме то забавна компилация от странни, но много полезни съвети за всеки ден. Те не само ще те позабавляват, но и ще ти покажат обичайният бит и ежедневните ситуации като нещо много интересно и специално. Не ни благодари!
Животът е непредвидим. Опасности дебнат отвсякъде – за това не се услушвай, ами бързо учи тези полезни съвети за всеки случай в беда.
Обикновените батерии са доволно удобно изобретение макар и времето им да отмира като способ за съхраняване на енергия. Впрочем, дори ако някой прекрасен ден си отидат на "заслужена почивка" те все още могат да се използват изключително полезно.
Смартфонът отдавна стана неизменна част от живота ни. Използваме го за забавления, работа и прочие. Малките хитрости, които ще ти покажем помагат във всякакви ситуации. Пестим ти време, нерви и пари. Не ни благодари, все пак ние сме най-добрите ти...
Зима – не е само безкрайни празници и весели делници. Прогресивно пълнеене и постоянен махмурлук. Зимата също така е изпълнена с малки неприятности – от не изчистените тротоари (мерси, Софийска община) до бруталния вятър. Свежата...
Кенчетата обикневенно завършват житейския си път в коша за боклук, но това не е задалжително да е така. Оказва се те могат да са изключително полезни и да ти свършат прекрасна работа. Не се шегуваме! Само гледай!
Ако ти е омръзнало да разплиташ лампички и прочие коледни гадости – ето как да направиш дори по добър ефект за празниците с по-малко време и усилие. Не ни благодари, все пак ние просто ти спасяваме нервите, а от там живота.    
Не е задължително да имаш всички инструменти на света, за да си поправиш нещо вкъщи. Трябва обаче да знаеш тези хитроумни идеи, които ще ти спестят покупката на цял набор инструменти. Така че, освен да те образоваме и ъпгрейдваме, очевидно ти пестим...
Животът в съвремените големи градове кипи така бурно, че проблемите идват всяка минута. За да ти облекчим живота вече редовно те учим на много полезни съвети, които ще ти спестят, време и нерви. А често даже и пари. Ето ти поредната ни доза забавни...
Батерията винаги пада в най-непододящия момент. Благодарение на тези съвети обаче ще успееш да измъкнеш поне един разговор от вече падналата батерия. Не ни благодари само ти спасяваме живота. Или поне батерията.    
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ