котки

Учените изясниха, че хората, които имат котки могат да имат по-голяма склонност към грубиянския секс. Работата е там, че котките се явяват приносители на паразитното заболяване токсоплазмоза. Един от симптомите на тази болест са чувствително...
Вече почетохме кучетата с нашия "кратък кучешко-човешки разговорник!" сега е време да уважим котките. Ние много ги харесваме, защото те са видимата част на всемирното зло, а както по принцип е ясно, ние в Div сме само чудовища и злодеи. Ето как да...
Коледа е почти тук, но за някои хора остават още два работни дни, които направо изглеждат безкрайни. Днес е единият от тях и ако има нещо, което ние можем да направим по въпроса, то е да ви покажем малко уникални снимки на котки, които да вдигнат...
Американската художничка Кристина Хес е фенка на историята и животните, а ние сме фенове на творчеството ѝ. В нова поредица, тя се е заела със задачата да изобрази някои много известни исторически личности, но с лица на котки. Резултатът е...
На всеки е ясно, че интернетът съществува най-вече заради две неща - порно и снимки/клипове на котки. Тази галерия е посветена на второто и в нея сме събрали някои изключително фотогенични, сладки и невероятни котки. Вижте ги:
Представяме ви няколко комикса, които целят да покажат какво е да живееш с котка. Сигурни сме, че ако имате котка, ще се съгласите с всяка една картинка.
Много потребители, които играят Pokémon Go, забелязват, че техните домашни любимци виждат покемоните, които собствениците им гонят. И понеже никой не им вярва, започват да ги снимат. Е, вече е ясно - наистина ги виждат!
Вижте една подборка от снимки, които показват различни животни, разделени от уютния дом и искрено желаещи бързо да се приберат. Съчувстваме им, не го крием.
Често казват, че котките приличат на стопаните си, но не много хора знаят, че има котки, които са одрали кожата на някои филмови герои. За щастие не в буквалния смисъл, просто много си приличат.
Има хора, които, колкото и да повтарят, че обичат животните, няма да им повярваме. Не може да обичаш котката си и да ѝ причиниш това!
Бездомните животни са свободни, диви и щастливи. Независимо в коя държава са. Вижте как изглеждат и как се държат бездомните котки в Токио.
Нямаме намерение да се караме, нито да поучаваме някого. Кой каквото иска животно, това ще си гледа у дома. Важно е обаче да знаете какви са разликите между котката и кучето, за да не се окажете по някакъв начин изненадани.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ