известни хора

Събрахме ви интересна колекция от снимки на визитни картички, които са на едни от най-известните хора в света. Разгледайте ги и не звънете неоснователно!
Събрахме най-добрите цитати за секса от най-известните хора или не толкова известни. Със сигурност обаче имат какво да кажат и е смешно. Ето какви ги свършихме. Винаги ужасно ме нервира, когато трябва да спра по средата на акта. Сещате се... някой...
В средите на известните хора рядко има бракове и връзки, които оцеляват дълго. Разбира се, всяко правило си има изключения и някои от тях са тук.
Продължаваме да се кефим, когато видим някой обикновен човек, който много прилича на друг. Ако пък другият е известен, кефът ни е двоен. Тази галерия е точно такава - показва известни хора с техните неочаквани двойници.
Никой не иска да умира, но пък ако умира, иска поне да е с гръм и трясък, така че всички да разберат, че е съществувал. За съжаление случаят със сексуалната смърт на следните известни личности не е толкова героичен, по-скоро е малко странен и...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ