в метрото

Сигурно един цял живот няма да ни стигне, за да посетим всички метростанции по света. За да ти спестим време и пари, ще ти покажемн метростанциите в едни от най-развитите градове по света. Торонто, Канада Ню Йорк и Mанхатън, САЩ Мюхнхен,...
Мислехме, че сме видели всичко от модата в метрото, но постоянно изникват нови хора, постигащи нови висоти в изкуството да бъдат скандални. Вижте ги тези тук!
Хората са тотално изтрещели, казваме ви! Вижте тези индивиди в какъв вид се возят в метрото и вярваме, че ще се съгласите с нас.
Тези хора, които най-безцеремонно се разхождат в метрото в този си вид, ни оставиха без думи и нямаме по-добро описание за тях. Вижте ги!
Човек да го е страх да отиде на работа с метрото. Никога не знае какви индивиди ще срещне там. Тези в галерията са специално подбрани по нивото на страх, ужас и смях, които вдъхват в останалите пътници.
В метрото почти всички хора четата книги или си цъкат нещо на телефоните. Все по-рядко ще срещнете хора, които четат книга на хартиен носител, но, макар изчезващ вид, те все още съществуват. Еди от тях е комедиантът Скот Роговски, който обаче има...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ