артисти

Ед Харингтън създава произведения на изкуството, с които ни показват какво правят известните и обичани герои, когато не са на екрана или в книгите.
Чилийският карикатурист Карло Фердон впечатлява със своите прости, минималистични комикси, които нямат нужда от текст, за да ни накарат да се усмихнем.
Художничката Голса Голдчини от Италия използва ръцете си като платно, изобразявайки реалистични картини на дланите и пръстите си. Представяме ти 11 страхотни произведения на художничката, които не бихме отмили от ръцете си.
Йохан Карлгрън създава нетипично улично изкуство. Той "вандализира" неочаквани кътчета навън със своя pixel art, вдъхновен от филми, игри и съвеременната поп култура.
Художникът Pierrot (Scaf) създава невероятни илюзии с 3D графити, които сякаш ще изскочат от стената. Със сигурност не си очаквал да видиш T-rex зад ъгъла!
Браулио Монтейро е очарован от природата, особено от нощното небе! Той обожава да рисува съзвездия, звезди, тъмнина и животни. Именно затова създава колекция, в която по невероятен начин създава всички тези елементи!
Понякога ни се иска и ние да бяхме толкова гениални, че артистичните идеи постоянно да бликат от мозъците ни. Е, понякога ни се получава, а днес ще те вдъхновим с тези креативни кадри, които, ако не друго, поне ще те разведрят!
Тацуя Танака създава миниатюрни диорами, показващи мънички хора, живеещи в големия свят. Този човек е настина гениален и благородно завиждаме на въображението, което струи от него!
Артистът Гари Дими Поти се е заел със задачата да създава по едно оригинално лого всеки ден. Ако се загледаш внимателно ще откриеш скритите послания!
Артистът Бен Чен обича да твори, добавяйки леко мрачен завършек в своите илюстрации. Виж и се убеди сам!
Бразилският артист Луис Роса ни показва какво би било, ако главните герои от любимите ни филми бяха заменени от котки. Брутално е!
Артистът Алекс Солис разбива всичко детско в нас, като прибавя солидна доза черен хумор у нашите любими анимационни герои! Е малко изродщина не е навредила на никого!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ